Подоляк розкрив, що є у секретних доповненнях «плану перемоги» Зеленського

Один з представників ОП Михайло Подоляк розповів, що є у таємних протоколах "плану перемоги" Зеленського

Відомо, що у середу, 16 жовтня, президент України Володимир Зеленський офіційно представив у парламенті план перемоги України, що складається з п’яти ключових пунктів.

Про це повідомляє MigNews із посиланням на «РБК-Україна».

Цей план охоплює військову, економічну, безпекову та оборонну складові для досягнення стратегічної переваги над ворогом. Проте особливу увагу привернули три таємні додатки, що містять детальні інструкції та були представлені обмеженому колу міжнародних партнерів.

Як заявив радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк, таємні додатки містять конкретні плани щодо руйнування логістичних ланцюгів Росії, а також знищення ключових об’єктів військової інфраструктури. У документі йдеться про точкові удари по глибинних цілях у РФ, зокрема місцях накопичення особового складу та виробничих потужностей.

«Там саме сказано, яка має бути зброя, щоб руйнувати логістику далеко від лінії фронту та уражати критичні об’єкти», — зазначив Подоляк.

За словами радника, такі дії спрямовані на дезорганізацію постачання ворога та підрив його спроможностей для довгострокових військових операцій. Цілі ударів включають знищення виробничих баз та складів боєприпасів у глибині території РФ. Важливим аспектом залишається кількість та тип озброєння, необхідного для виконання цих завдань, що також описано в додатках.

Причому Зеленський вже стверджує, що Україна веде війну не тільки з Російською Федерацією.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.