Камала Гарріс стала офіційним кандидатом у президенти США від Демократичної партії

Камалу Гарріс обрано головним кандидатом від Демократичної партії на майбутніх виборах у президенти США

Віцепрезидентка Камала Гарріс офіційно прийняла висунення своєї кандидатури на президентських виборах у США, що заплановані на 5 листопада 2024 року.

Про це повідомляє MigNews із посиланням на BBC.

Відмічається, що, хоча сама Гарріс під час урочистостей була на передвиборчому мітингу в Мілуокі, її відсутність у Чикаго не зменшила значущість цієї події. У своїй промові після символічного поіменного голосування делегатів від кожного штату вона заявила:

«Для нас — велика честь бути вашими номінантами. Це кампанія, заснована на силі народу, і разом ми прокладемо новий шлях уперед»

Окрім того, наближення виборів, які стануть 60-ми у сучасній історії США, супроводжується підвищеною увагою до ключових питань, що стоять перед країною. Так, наприклад, головним суперником Гарріс стане Дональд Трамп, який у липні 2024 року офіційно отримав висунення від Республіканської партії.

Кандидат вже розпочав активну агітацію, представляючи свого кандидата у віцепрезиденти — Джеймса Девіда Венса. Той, у свою чергу, відомий своєю жорсткою позицією щодо міжнародних відносин, зокрема щодо України. Він пропонує радикальні зміни у зовнішній політиці, що може вплинути на майбутнє міжнародних відносин США.

На цьому ж фоні генерал США розповів, як події на Курщині вже вплинули на війну в Україні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.