Кампанія Камали Гарріс зібрала 200 мільйонів доларів за тиждень. Чи змінить це її шанси на перемогу?

До президентських виборів у США залишилося лише 100 днів, і команда Харріс бачить приплив пожертвувань.

Кампанія Камали Гарріс у Білому домі розпочалася вражаюче, зібравши 200 мільйонів доларів за перший тиждень. Вона також залучила близько 170 000 нових волонтерів. На додаток до неймовірних фінансових здобутків, нещодавнє опитування показує помітне зростання її популярності, що вказує на зростаючу підтримку з боку громадськості, пише MigNews з посиланням на джерело Routers.

Рішення президента Байдена піти у відставку як кандидата в президенти 2024 року змінило ситуацію на користь демократичної партії. Раніше 
кандидат від Республіканської партії Трамп мав сильнішу перевагу, але після того, як Байден підтримав свою наступницю, віце-президента Камалу Гарріс, перегони стали суттєвими. Нещодавні опитування, включно з опитуваннями Reuters/Ipsos, показують, що шанси на перемогу Харріс і Трампа були майже однакові.

Чи змінить це її шанси на перемогу?

Після збору такої вражаючою суми, шанси Камали збільшились. За даними AP, цього разу більшість грошей, які йдуть на кампанії — 66% — надходять від людей, які роблять благодійні внески вперше.

За даними Forbes, 86% демократів зараз задоволені кандидатурою Харріса в президенти та сподіваються на неї, а решта вважають, що інший кандидат може бути кращим. Тим часом 52% американців підтримують Гарріс як наступного президента. Це позитивне порівняння з 82% республіканців, які сподіваються на кандидатуру Трампа.

Дізнайтесь, що відомо про позицію Камали щодо України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.