Анатолій Шкрібляк про гуманітарну допомогу від “Добродія Фудз” Українській Спілці Целіакії

Анатолій Шкрібляк: “Добродія Фудз” передала допомогу Українській Спілці Целіакії.

Анатолій Шкрібляк, акціонер української компанії “Добродія Фудз”, яка входить до складу Agricom Group, розповів про гуманітарну допомогу у розмірі понад 1150 упаковок вівсяних пластівців для сімей з дітьми, які цього потребують, повідомляє “M.I.G.“.

Анатолій Шкрібляк, акціонер української компанії “Добродія Фудз”.

“Добродія Фудз”, що входить до складу Agricom Group, у рамках гуманітарного проєкту спільно з Українською Спілкою Целіакії та за підтримки Canada-Ukraine Foundation, передала понад 1150 упаковок безглютенових вівсяних пластівців WOWOATS членам спілки. Ця допомога знову спрямована до сімей, які виховують дітей із целіакією чи непереносністю глютену.

“Добродія Фудз” є першою та єдиною сертифікованою компанією в Україні серед виробників безглютенових вівсяних пластівців. На початку 2022 року компанія успішно пройшла міжнародний аудит і отримала Сертифікат про відповідність продуктів харчування стандарту AOECS (безглютеновий стандарт для виробників безглютенової продукції). У 2023 році сертифікат було підтверджено.

“Наше партнерство з Українською Спілкою Целіакії та Canada-Ukraine Foundation є важливим кроком у наданні необхідної підтримки родинам, які стикаються з труднощами через целіакію та непереносність глютену. Ми пишаємося тим, що можемо сприяти поліпшенню якості життя наших співвітчизників через надання допомоги,”- прокоментував Анатолій Шкрібляк, акціонер компанії “Добродія Фудз”.

Як раніше інформували наші джерела Залужний в ролі посла вирушив до Лондона для виконання нових обов’язків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.