Які солоні снеки можна їсти під час схуднення? ТОП-12

Якщо у вас під рукою будуть ці солоні закуски, це допоможе вам не збитися зі шляху і насолоджуватися процесом схуднення.

Коли ви намагаєтеся схуднути, тяга до солоних закусок може стати проблемою. Легко потягнутися за пакетом чіпсів або жменькою кренделів. Але ці варіанти часто містять порожні калорії, нездорові жири і надлишок натрію. Хороша новина полягає в тому, що вам не доведеться жертвувати смаком, щоб не втратити вагу. Які ж солоні снеки можна їсти під час схуднення?

Дітеологиня Гіллеан Баркюмб каже, що є 12 корисних солоних закусок, які допоможуть вам не збитися зі шляху і насолоджуватися своєю подорожжю до схуднення. MigNews пропонує про них дізнатися.

Які солоні снеки можна їсти під час схуднення: смажений нут

Смажений нут – це хрустка, солона закуска з високим вмістом білка і клітковини, що робить його відмінним вибором для схуднення. Ця закуска не тільки задовольнить вашу тягу до солоного, а й дасть змогу довше залишатися ситим, що допоможе вам уникнути переїдання наприкінці дня.

Ви можете легко приготувати смажений нут удома, додавши в консервований нут оливкову олію, сіль і улюблені спеції, а потім запекти його в духовці до хрусткої скоринки.

Попкорн

Попкорн – це цільне зерно з низьким вмістом калорій і високим вмістом клітковини, що робить його ідеальною солоною закускою для схуднення. Найкращим варіантом є попкорн, приготований вдома. Адже він не містить жирів і калорій, які присутні в багатьох магазинних сортах. Приправте його морською сіллю або харчовими дріжджами, щоб отримати ситні ласощі без почуття провини.

Які солоні снеки можна їсти під час схуднення: едамаме з морською сіллю

Які солоні снеки можна їсти під час схуднення? ТОП-12
Вибираючи такі низькокалорійні варіанти, як смажений нут, чіпси з капусти або едамаме, ви зможете насолоджуватися улюбленими смаками без шкоди для здоров’я, Джерело: pexels.com

Едамаме – багата на білок закуска, яка також багата на клітковину і необхідні вітаміни. Таке поєднання поживних речовин наситить вас і допоможе регулювати апетит.

Просто приготуйте їх на пару або відваріть і посипте невеликою кількістю морської солі для швидкого та корисного перекусу. Для пікантності можна додати соуси на основі чилі.

Грецький йогурт із сіллю, огірком і помідором

Грецький йогурт містить багато білка і пробіотиків, які підтримують здоров’я травної системи. Хоча його зазвичай їдять із солодкими начинками, солоний варіант може бути не менш приємним.

Спробуйте додати дрібку солі та кілька нарізаних огірків або помідорів, щоб отримати середземноморську закуску, що одночасно освіжає та насичує. Підготуйте моркву або огірки для вмочування.

Сідничний місток – це потужна вправа для схуднення. Тут ми розповідали, як її виконати.

Які солоні снеки можна їсти під час схуднення: чіпси з кале

Чіпси з капусти кале – це хрустка, насичена поживними речовинами альтернатива традиційним картопляним чіпсам. Капуста багата на вітаміни А, С і К, а також на антиоксиданти, які підтримують загальний стан здоров’я.

Щоб зробити свої власні чіпси, киньте листя кале в оливкову олію і посипте сіллю, а потім запечіть до хрусткої скоринки. Ви також можете поекспериментувати з різними приправами, такими як часниковий порошок або копчена паприка, для надання додаткового смаку.

Соління

Солоні огірки – це низькокалорійна і гостра закуска, яка задовольнить вашу тягу до солоного без додавання зайвого жиру або цукру в раціон. Вони також є хорошим джерелом пробіотиків, які допомагають травленню і підтримують здоров’я кишечника – ще один важливий аспект у досягненні цілей зі зниження ваги. Тільки не забувайте про розміри порцій і вибирайте сорти з низьким вмістом натрію.

Які солоні снеки можна їсти під час схуднення: оливки

Оливки містять корисні мононенасичені жири, які допоможуть вам почуватися ситим і задоволеним. Вони також містять безліч антиоксидантів і протизапальних сполук, які підтримують здоров’я серця. Невелика порція оливок може стати пікантною закускою, яка допоможе вам втамувати спрагу солі.

В’ялена індичка

В’ялене м’ясо індички – це високобілкова закуска, яка містить менше жиру і калорій, ніж традиційне в’ялене м’ясо яловичини. Вона зручна, придатна для зберігання та ідеально підходить для того, щоб задовольнити потяг до солоних закусок на ходу. В’ялене м’ясо індички також є ідеальним варіантом для перекусу в дорозі! Шукайте бренди з низьким вмістом натрію і без додавання цукру та консервантів.

Які солоні снеки можна їсти під час схуднення: варені яйця з сіллю і перцем

Варені яйця – чудове джерело білка і корисних жирів. Тому вони є повноцінним перекусом, який допоможе втамувати голод між прийомами їжі. Посипте зверху трохи морської солі та перцю або вашої улюбленої суміші приправ, щоб отримати пікантну та ситну закуску, яку легко приготувати.

Рисові хлібці з горіховою пастою

Які солоні снеки можна їсти під час схуднення? ТОП-12
Хлібці з арахісовим маслом допоможуть вам схуднути, Джерело: pexels.com

Рисові хлібці – це низькокалорійна, хрустка закуска, яку можна доповнити корисними начинками. У поєднанні з арахісовим маслом білок і корисні жири допоможуть вам залишатися ситим і задоволеним.

Нанесіть зверху тонкий шар мигдалевої або арахісової олії та посипте дрібкою морської солі, щоб отримати солоний, вершковий і хрусткий перекус.

Які солоні снеки можна їсти під час схуднення: насіння соняшнику

Насіння соняшнику – це поживний перекус, що містить корисні жири, білок і клітковину. Воно також є хорошим джерелом вітамінів і мінералів, включно з вітаміном Е і магнієм.

Невелика жменя насіння соняшнику може стати ситним і хрустким способом приборкати тягу до солоних закусок. Вибирайте несолоні або малосолоні сорти, щоб тримати рівень натрію під контролем.

Закуски з морських водоростей

Закуски з морських водоростей легкі, хрусткі й багаті поживними речовинами, такими як йод, який необхідний для здоров’я щитовидної залози. Ці закуски, природно, містять мало калорій, але мають багатий смак. Це робить їх чудовим варіантом для схуднення. Вибирайте прості або злегка приправлені закуски з морських водоростей, щоб знизити споживання натрію.

Продукти з низьким глікемічним індексом – це те, що потрібно, щоб скинути вагу. Ми ділилися списком найкращих із них.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.