Як українські жінки у пологовому будинку ховалися від ударів РФ: зворушливі фото

Жінки у пологовому будинку намагалися уникнути ударів країни-агресора

Сьогодні вранці був масований обстріл Росії через що критична інфраструктура Україні і деякі приватні будинки були пошкоджені, але особливо зворушливими на цьому фоні стали кадри жінок, які ховалися у бомбосховищах в одному з пологових будинків міста Рівне.

Про це розповідає MigNews із посиланням на офіційний телеграм-канал начальника Рівненьскої ОВА Олександра Коваля.

Згідно з офіційною інформацією, яку надав Коваль, у результаті обстрілу жертв і постраждалих немає. Проте, внаслідок ударної хвилі, у кількох житлових будинках були пошкоджені вікна. Оперативні дії сил протиповітряної оборони дозволили нейтралізувати декілька повітряних цілей у районі, що значно зменшило потенційні втрати.

Наразі тривають активні роботи з відновлення електропостачання та ліквідації наслідків обстрілу. Всі відповідальні служби працюють у посиленому режимі для забезпечення швидкого відновлення постраждалих районів і мінімізації негативних наслідків для місцевого населення.

Варто звернути увагу на зворушливі кадри з міста Рівне, де жінки з новонародженими дітьми були змушені ховатися у бомбосховищі одного з місцевих пологових будинків. Ці сцени підкреслюють стійкість і єдність населення області в умовах постійної загрози.

На цьому фоні ще й стало відомо, що колишній нардеп Олег Ляшко став комбатом БПЛА у 63 ОМБр.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.