РФ зранку масовано вдарила БПЛА по Ізмаїлу на Одещині: подробиці атаки

Сьогодні ціллю атаки рф стала Одеська область.

У ніч на 27 вересня російські війська здійснили масштабну атаку безпілотниками на місто Ізмаїл в Одеській області, що призвело до значних людських втрат та руйнувань. За інформацією голови Одеської обласної військової адміністрації Олега Кіпера, внаслідок обстрілу загинули три людини — жінки 1934 і 1955 років народження, а також 73-річний чоловік, пише MigNews.

Окрім того, ще 11 осіб отримали поранення різного ступеня важкості, серед них є дитина. Постраждалих госпіталізовано до місцевих медичних закладів, де їм надають необхідну допомогу.

Наслідки атаки:

Атака призвела до серйозних пошкоджень інфраструктури міста. Було зруйновано приватні та багатоквартирні будинки, пошкоджено господарські споруди та транспортні засоби. Внаслідок влучання безпілотників виникло кілька пожеж, які оперативно ліквідували рятувальники ДСНС.

Ізмаїл, розташований на півдні Одеської області, є важливим портовим містом та має стратегічне значення через свою близькість до кордону з Румунією, країною-членом НАТО. Останнім часом місто неодноразово зазнавало обстрілів з боку російських військ.

Нагадаємо, що Росія націлилася на авіабази Польщі та Румунії з українськими F-16.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.