Site icon Медіа Інформаційний Гід

YouTube впроваджує нові можливості ШІ для коротких відео та генерації ідей

YouTube впроваджує нові можливості ШІ для коротких відео та генерації ідей

YouTube впроваджує нові можливості ШІ для коротких відео та генерації ідей. Джерело: KTC.

Генеральний директор YouTube Ніл Мохан оголосив у середу про низку нових функцій штучного інтелекту, які з’являться на платформі, повідомляє MigNews з посиланням на джерело NBC News.

Виступаючи на рекламному заході в офісі Google на Манхеттені, Мохан сказав, що нові генеративні функції штучного інтелекту, які будуть представлені в невизначений час протягом решти року, дадуть «мільярдам людей у ​​всьому світі доступ до штучного інтелекту», будуючи на основі « послужний список відповідальності».

Функції включають шестисекундні відеокліпи, згенеровані штучним інтелектом, які можна створювати та інтегрувати в YouTube Shorts, відеоцентр короткої форми на платформі, який був запущений після успіху TikTok, за допомогою функції на основі технології DeepMind AI від Google.

Наприклад, якщо творці вважають, що у їхньому відео бракує кадрів, які вони не могли записати, або їм потрібно щось, що фізично неможливо зробити, вони можуть використовувати Veo, щоб створити короткий ролик і вставити його у свій вміст.

Хоча штучний інтелект використовувався для поширення дезінформації на YouTube, платформа сподівається, що його можна буде використовувати, щоб допомогти творцям створювати більш нейтральний контент.

Нагадаємо, що нещодавно Apple представив новий iPhone зі штучним інтелектом. Дізнайтесь, скільки доведеться заплатити за інновацію.

Вийти з мобільної версії сайту