Як відновити заблокований Фейсбук в 2024?

Ви також дізнаєтеся, чому взагалі вас раптом могли заблокувати на Facebook.

Коли ви зіткнетеся з призупиненням облікового запису, Facebook відобразить повідомлення про те, що ваш обліковий запис було призупинено, коли ви спробуєте увійти в систему. Акаунти, які порушують Стандарти спільноти Facebook або Умови надання послуг, завжди отримують попередження. Незалежно від того, порушили ви чи ні будь-які незначні або значні правила Facebook, завжди є попереджувальні кроки/процедури безпеки, передбачені платформою, щоб повернути доступ до акаунту. Не знаєте, як відновити заблокований Фейсбук у 2024?

MigNews поділиться з вами інструкцією. Ви також дізнаєтеся про найпоширеніші причини, які можуть призвести до призупинення або деактивації вашого акаунта Facebook.

Чому вас могли заблокувати на Фейсбук?

Як відновити заблокований Фейсбук в 2024?
Facebook призупиняє дію акаунтів, які порушують Стандарти спільноти або Умови надання послуг, Джерело: unsplash.com
  • Підозріла спроба входу в систему;
  • Ви видавали себе за когось іншого;
  • Використання вигаданого імені;
  • Поширення одіозного або протизаконного контенту, що не відповідає умовам Facebook;
  • Образлива поведінка, що суперечить правилам спільноти Facebook;
  • Підтримка або вихваляння тероризму, організованої злочинності або груп ненависті.
  • Прославляння членоушкодження, розпалювання ненависті, а також дискримінація будь-кого за расовою, етнічною, національною ознакою, статтю, гендерною приналежністю тощо.

Щоб не потрапити в таку ситуацію, завжди читайте рекомендації спільноти Facebook і створюйте позитивний і безпечний контент для всіх.

Як відновити заблокований Фейсбук у 2024: перевірка особистості

Незалежно від того, чи було ваш обліковий запис Facebook призупинено або відключено, платформа вимагатиме від вас підтвердити своє повне ім’я та завантажити JPEG-файл зі сканом або фотографією посвідчення особи, виданого урядом.

Перевірка посвідчення особи – це спосіб перевірити дві речі: ваше справжнє ім’я, а також дату народження, яка прив’язує вас до облікового запису. Facebook визнає будь-який документ, виданий урядом, який підтверджує дату вашого народження та ім’я.

Крім того, ви можете використовувати два різні документи, включно з рахунками за комунальні послуги, медичними картками, квитанціями про оплату, бібліотечними квитками та банківськими виписками, якщо їхня комбінація підтверджує ваше ім’я і дату народження.

Набридла ваша сторінка на фейсбуці? Дізнайтеся, як швидко і миттєво видалити її з телефону або комп’ютера.

Що робити, якщо вас заблокували на Facebook: форма оскарження дій акаунта

Заповніть форму апеляції Facebook, вказавши, що ваш профіль був помилково відключений або призупинений. Вам потрібно буде вказати адресу електронної пошти або номер телефону для входу в систему, повне ім’я, а також свій ідентифікатор для перевірки. Ви можете використовувати як державні, так і недержавні посвідчення особи. Повний список типів посвідчень особи, які приймає Facebook, ви можете подивитися тут.

Після надсилання форми Facebook знадобиться деякий час, щоб розглянути вашу апеляцію. Якщо Facebook переконається, що ваш ID було помилково призупинено/заблоковано, він надасть вам доступ до акаунту. У процесі розгляду вони також можуть запросити у вас додаткову інформацію

Як відновити заблокований Фейсбук у 2024: ідентифікація фотографій друзів

Facebook проводить перевірку безпеки фотографій, під час якої вам показують завантажені вами фотографії і просять перевірити, хто на них зображений. Якщо ви правильно ідентифікуєте всі фотографії, Facebook надасть вам доступ до акаунта. Якщо ви не зможете пройти перевірку, компанія дасть вам ще одну спробу через кілька днів із новою добіркою фотографій.

Що робити, якщо вас заблокували на Facebook: дайте відповідь на секретне запитання безпеки

Пам’ятаєте, що при створенні акаунта Facebook давав вам можливість створити секретне запитання і відповісти на нього? Якщо ви втратите доступ до свого акаунта, ви зможете відновити його, відповівши на те саме секретне запитання.

Як відновити заблокований Фейсбук у 2024: довірені контакти

Якщо нічого не виходить, єдиним варіантом відновлення акаунта можуть стати ваші довірені контакти. Однак цей варіант спрацює тільки в тому разі, якщо ви вже налаштували контакти у своєму акаунті Facebook до призупинення. Просто зв’яжіться зі своїми довіреними особами і попросіть їх відвідати веб-адресу, надану Facebook. Відкривши цю адресу, вони отримають код відновлення, який допоможе вам повернути акаунт.

Хочете дивитися сторіз на фейсбуці, але робити це анонімно? Ось обхідні шляхи, про які ми дізналися.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.