Як анонімно переглядати історії у Facebook? 5 секретів

Усім нам часом потрібна анонімність у соцмережах.

У сучасному світі соціальних мереж анонімність – це міф. Так легко відстежити чийсь слід у мережі: на таких платформах, як WhatsApp, Facebook та Instagram. Можна побачити ваш останній статус, перегляди історій і багато іншого. Хіба вам не хочеться іноді побути інкогніто, не залишаючи жодних слідів своїх дій? Хочете дізнатися, як анонімно переглядати історії у Facebook?

Хоча у Facebook немає вбудованої функції для приховування переглядів історій, є кілька цікавих лайфхаків, які стануть вашим порятунком. MigNews вам про них розповість.

Як анонімно переглядати історії у Facebook: увімкніть авіарежим

Як анонімно переглядати історії у Facebook? 5 секретів
Увімкнути режим «Літак» і відключити телефон від інтернету – найпростіший спосіб анонімно переглядати історії Facebook, Джерело: unsplash.com

Увімкнути авіарежим і відключити мобільник від інтернету – найпростіший спосіб домогтися анонімності. Просто зайдіть у додаток Facebook і дайте завантажитися історії, яку ви збираєтеся подивитися. Тепер увімкніть режим «Літак» і переконайтеся, що ваш пристрій не підключено до WiFi. Після активації функції перегляду історії в автономному режимі закрийте сесію Facebook і вимкніть режим «Літак». І все готово.

Техніка «напівсвайпа»

Це золотий лайфхак, який працює у Facebook, Snapchat та Instagram. Як випливає з назви, ця техніка вимагає, щоб ви перервали перегляд історії на півдорозі, просто щоб отримати уявлення про те, про що вона, і задовольнити свою цікавість. Відкрийте історію, розташовану відразу ліворуч або праворуч від тієї, яку ви збираєтеся дивитися. Тепер проведіть пальцем вліво або вправо, щоб переглянути цільову історію, не відриваючись від попередньої. І вуаля, ви подивилися історію, не потрапивши до списку глядачів.

Як анонімно переглядати історії у Facebook: заблокуйте користувача після перегляду

Негайно заблокуйте людину у своєму акаунті, щоб вона не могла відстежити ваші дії на платформі (включно з переглядом історії). Майте на увазі, що ви будете видалені з акаунтів один одного назавжди, а якщо у співрозмовника особистий акаунт, ви, можливо, взагалі не зможете отримати доступ до його профілю. Тому добре подумайте, перш ніж когось блокувати. Ще один недолік цього методу полягає в тому, що людина може вже побачити ваш профіль до того, як ви встигнете її заблокувати. Таким чином, усе виявиться марним.

Деактивуйте свій акаунт у Facebook

Якщо ви бачили потрібні історії, але все ще хочете зберегти анонімність (не вдаючись до крайніх заходів на кшталт блокування), спробуйте деактивувати свій акаунт у Facebook. Оскільки перегляди історій враховуються протягом 24 годин з моменту завантаження, ви можете знову активувати свій акаунт після закінчення 24 годин, коли термін дії історії закінчиться, і користувач не дізнається, що ви бачили його історію.

Набридли ваші старі пости в стрічці? Дізнайтеся, як масово видаляти пости у Facebook (такий спосіб є!).

Як анонімно переглядати історії у Facebook: використовуйте розширення для перегляду історій Facebook

Існує безліч сторонніх інструментів для перегляду історій Facebook, які можна додати в Chrome і переглядати історії анонімно в Інтернеті. Деякі з них включають Anonymous Stories for Facebook і Story Space, Анонімний переглядач для IG і FB та інші. Ось як це зробити:

  • Зайдіть у веб-магазин Chrome, знайдіть «Анонімні історії для Facebook» і «Додати в Chrome».
  • Відкрийте Facebook у браузері та завантажте сторінку історії.
  • Перейдіть до значка «Розширення» у правому верхньому кутку вікна і ввімкніть тумблер «Анонімний режим».
  • Ви побачите, як зміниться колір кілець історій Facebook. Тепер ви можете переглядати історії анонімно.

Ви також завжди можете створити альтернативний акаунт або попросити будь-якого спільного друга поділитися скріншотом історії.

Якщо вам хочеться видалити свою сторінку на Facebook (не профіль), ось короткий посібник, як це зробити.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.