Як підключити інтернет без світла: поради від Мережі Ланет

Сьогодні українці щодня стикаються з безліччю випробувань, одним із яких є регулярні відключення світла.

Проте життя триває, а для задоволення більшості повсякденних потреб необхідний стабільний доступ до інтернету. Тож, щоб продовжувати віддалено працювати та навчатися, спілкуватися з близькими та завжди залишатися на зв’язку, слід уже зараз забезпечити себе енергонезалежним інтернетом. Насправді підключити інтернет, який працює без світла, набагато простіше, ніж це здається на перший погляд. І надійний провайдер Мережа Ланет радо допоможе вам у цьому.

Живлення роутера для Ethernet-підключення

Відсутність електропостачання може спричинити серйозні проблеми, особливо якщо ви працюєте або навчаєтеся з дому. Найкращим способом уникнення цього є користування послугами надійного інтернет-провайдера без світла. Наприклад, таку можливість своїм абонентам надає Мережа Ланет.

Ethernet-підключення є одним із найбільш поширених і надійних способів підключення до домашнього інтернету без світла, але воно потребує постійного живлення роутера. Зробити це можна такими способами:

  • Використання безперебійного живлення (UPS). ДБЖ не лише забезпечує живлення під час відключення електрики, але й захищає обладнання від перепадів напруги.
  • Використання портативних зарядних пристроїв. Якщо у вас немає UPS, можна використовувати портативні зарядні пристрої, як-от повербанки. Деякі моделі мають достатню ємність для живлення роутера. Окрім самого повербанка, вам також знадобиться відповідний адаптер для його підключення до роутера.

Звісно, все це можливо лише за умови, що ваш провайдер надає кабельний інтернет під час відсутності електроенергії.

Підключення оптоволоконного інтернету

Ще один варіант — це підключення оптоволоконного інтернету, якщо у вашому будинку є така можливість. Інтернет за технологією PON забезпечує більш високу швидкість і стабільність з’єднання, як порівняти з традиційними методами підключення.

Як і у випадку з Ethernet-роутером, вам доведеться забезпечити резервне живлення для оптоволоконного ONU-модема та роутера. Найпростіший спосіб — підключити обладнання до UPS, що забезпечить його безперебійну роботу за умови відсутності електропостачання. Для короткочасного використання можна також застосовувати повербанки з відповідними перехідниками.

Якщо ви не знаєте, як підключити інтернет без світла, не слід хвилюватися, адже це максимально просто:

  • Спочатку дізнайтеся, чи є можливість Ethernet-підключення або проведення оптики за вашою адресою. Це можна зробити на сайті провайдера або зателефонувавши до служби підтримки. 
  • Виберіть той тариф, який підходить вам найбільше. Тарифи від Мережі Ланет можуть також передбачати доступ до якісного телебачення.
  • Залиште заявку на сайті, після чого з вами зв’яжеться оператор для з’ясування всіх важливих деталей.
  • Чекайте на прибуття майстра за вашою адресою, який швидко підключить інтернет за доступною технологією.

Забезпечте себе стабільним, швидким та енергонезалежним інтернетом уже зараз. Для цього замовте підключення високоякісних послуг від провайдера Мережа Ланет, скориставшись вказаними контактами:

м. Київ, просп. Берестейський, 95

info@lanet.ua

(044) 500-03-03

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.