Site icon Медіа Інформаційний Гід

В Австралії створили інноваційний будильник-вібратор: характеристики

В Австралії створили інноваційний будильник-вібратор: характеристики

В Австралії створили інноваційний будильник-вібратор: характеристики. Джерело: Kickstarter.com.

В Австралії створили «будильник-вібратор, який змінить ваші ранки», повідомляє MigNews з посиланням на джерело Kickstarter.com.

Цей гаджет виглядає як якась анальна іграшка, відразу привертає увагу і, по суті, є ним. Команда творців каже, що ідея виникла з жарту та пошуку «нетрадиційних способів прокинутися». Вони справді вірять, що ця концепція має реальний потенціал, і не соромляться не лише ідеї, але й використання таких слів і фраз, як «інноваційний», «унікальний» і «аналоговий ранковий супутник».

У AlarmKok не буде підтримки Wi-Fi і Bluetooth, а його вбудованого акумулятора вистачить лише на 11 годин роботи в режимі очікування (ймовірно, це максимальна тривалість сну для людини). Тому його потрібно буде заряджати (приблизно через годину) щодня. У розробників вже є робочий прототип. Він дозволяє вибрати один із десяти режимів пробудження («дозволяє вибрати інтенсивність і шаблон вібрації відповідно до ваших потреб»). Таким чином, ви можете вибрати «м’яке» поступове пробудження або щось «більш підбадьорливе».

Пристрій має невеликий монохромний дисплей з інверсією, дві клавіші управління (одна для вибору режиму, інша для установки часу) і 4-світлодіодний індикатор заряду.

Гаджет розробила команда Eye Design з Австралії. Вони передбачають ціну AlarmKok на рівні 200 австралійських доларів (135 доларів США). Перші покупці можуть заплатити лише 129 австралійських доларів на Kickstarter і отримати новий продукт у січні 2025 року з безкоштовною доставкою в будь-яку точку світу. На момент публікації таких наказів було лише 14 із 150. Автори AlarmKok планують зібрати 55 000 австралійських доларів для запуску пристрою та мають досягти успіху в краудфандинговій кампанії до 16 листопада.

Нагадаємо, що нещодавно Apple представив новий iPhone зі штучним інтелектом.

Вийти з мобільної версії сайту