Telegram роздає 50 000 доларів у Notcoin: Як отримати безкоштовні ноткоїни

У партнерстві з Notcoin компанія Telegram оголосила про запуск конкурсу з загальним призовим фондом у 50 000 доларів у NOT.

Сьогодні 11 червня Telegram Wallet запустив акцію, учасники якої можуть виграти до 50000$, повідомляє M.I.G. Щоб взяти участь в акції перейдіть за посиланням і виконуйте прості завдання та заробляйте очки. Чим більше очок ви зберете, тим більше NOT ви зможете отримати.

Конкурс доступний у додатку Community App. Ви можете виконувати завдання кілька разів і відстежувати свої очки на табло лідерів. Змагайтеся з іншими учасниками, виконуйте якомога більше завдань та діліться призовим фондом у 50 000 доларів у NOT! Кампанія триватиме до 24 червня 🤑

Telegram роздає 50 000 доларів у Notcoin: Як отримати безкоштовні ноткоїни

Ключові дати та умови кампанії Notcoin

Дата початку кампанії: 11 червня 2024 року о 12:00 за UTC.

Дата закінчення кампанії: 25 червня 2024 року о 23:59 за UTC.

Право на участь

Для участі у кампанії Notcoin ви маєте бути користувачем Wallet та пройти верифікацію на рівнях «Розширений» або «Вищий», щоб отримати винагороди. Ви не можете брати участь у кампанії Notcoin, якщо ваш акаунт було заблоковано, обмежено або іншим чином обмежено в правах Wallet з будь-якої причини відповідно до Угоди користувача та внутрішніх політик Wallet. Ви не зможете отримати винагороди, якщо Wallet визначить, що ви порушили Угоду користувача між оголошенням про ваше право на винагороди та моментом їх фактичної видачі на ваш баланс у Wallet.

Участь

Для участі у кампанії Notcoin користувач має виконати одне або декілька основних завдань, описаних нижче. Очки нараховуються за успішне виконання завдань.

Telegram роздає 50 000 доларів у Notcoin: Як отримати безкоштовні ноткоїни

Основні завдання:

Перевірка акаунта: Отримайте 200 очок за верифікацію вашого акаунта у Wallet на рівнях «Розширений» або «Вищий». Виконання цього завдання обов’язкове для участі у кампанії Notcoin.

Депозит NOT: Отримайте 10 очок за кожен депозит понад 1 000 NOT на ваш акаунт у Wallet з зовнішнього гаманця. Існує ліміт у 100 поповнень, і кожне поповнення має бути щонайменше на 1 000 NOT. Очки нараховуються за кожен депозит понад 1 000 NOT. Наприклад, депозит у 5 200 NOT принесе 10 очок, а депозит у 6 000 NOT — 10 очок.

P2P купівля/продаж: Отримайте 20 очок за кожні 1 000 NOT, куплені або продані на платформі P2P. Очки нараховуються відповідно до точної суми, купленої або проданої без округлення. Наприклад, купівля/продаж P2P на 5 200 NOT заробляє 100 очок, а те ж саме для 6 000 NOT заробляє 120 очок. Очки нараховуються лише за завершені замовлення купівлі або продажу, створені у відповідь на існуюче оголошення (власні оголошення не підходять), без обмеження за кількістю транзакцій.

Переказ NOT: Отримайте 10 очок за кожен переказ щонайменше 100 NOT іншому унікальному користувачу Wallet через Telegram Messenger. Максимальна кількість переказів становить 100. Очки нараховуються лише за перекази різним контактам; перекази одному і тому ж контакту не зараховуються. Якщо одержувач не є користувачем Wallet, він має підтвердити транзакцію переказу, щоб очки були нараховані.

Обмін: Отримайте 10 очок за кожні 1 000 NOT, обміняних. Очки можна заробити до максимум 100 разів, за умови, що кожна транзакція становить не менше 1 000 NOT. Обмін 5 200 NOT призведе до отримання 50 очок, тоді як обмін 6 000 NOT — 60 очок. Учасники можуть займатися наступними діяльностями, щоб отримати додаткові очки:

«Запрошення друзів»: Отримайте 20 очок за кожного друга, успішно запрошеного до участі у кампанії Notcoin за особистим реферальним посиланням, наданим у боті кампанії Notcoin. Очки нараховуються після активної участі запрошеного друга у кампанії. Кожен учасник може отримати очки за до 100 успішно завершених запрошень друзів.

«Telegram Premium»: Учасники з підпискою на Telegram Premium отримають додаткові 100 очок. «Слідкуйте за новинами Wallet»: Отримайте 50 очок, слідкуючи за новинами Wallet у Telegram-каналі @wallet_news. Учасники, які вже підписані на канал @wallet_news, все одно можуть отримати ці очки, натиснувши кнопку завдання.

Telegram роздає 50 000 доларів у Notcoin: Як отримати безкоштовні ноткоїни

Винагороди

Загальний призовий фонд кампанії Notcoin становить 50,000.00 USD, еквівалентних NOT, розподілених наступним чином:

Винагороди будуть розподілені між топ-1000 учасників, які наберуть найбільше очок у всіх завданнях та верифікують свій акаунт у Wallet на рівнях «Розширений» або «Вищий». Поточна таблиця лідерів доступна в боті кампанії.

Для отримання більш детальної інформації про структуру винагород та умови участі, будь ласка, зверніться до розділу ЧаПи (FAQ англійською, FAQ російською). Структура винагород не є фіксованою і може бути змінена на розсуд Wallet.

Нагадаємо, що вчора Notcoin зробив revoke своїх прав на цю криптовалюту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *