Індійський завод Samsung зупинив роботу через безстроковий страйк робітників: подробиці

Samsung India збирається звільнити понад 200 співробітників.

У понеділок співробітники Samsung, які працюють на виробничому заводі компанії в Сріперумбудурі, оголосили безстроковий страйк, вимагаючи підвищення заробітної плати та рівної оплати праці, пише MigNews.

Згідно з новим звітом The Economic Times, Samsung India збирається звільнити понад 200 співробітників. Це 10% від загальної кількості керівних кадрів компанії, що налічує близько 2000 людей.

Як повідомляється, робота Samsung в Індії сповільнюється через зниження споживчого попиту в країні. Це впливає на продажі компанії, а отже, і на її прибутки. Щоб зберегти останнє, потрібно зменшити витрати, звільнивши 200 співробітників.

У публікації йдеться, що південнокорейський технологічний гігант виплачує людям, яких звільняє, тримісячну зарплату згідно з їхнім трудовим договором, а також вихідну допомогу в розмірі однієї місячної зарплати за кожен рік служби в організації.

Згідно зі звітом, у Samsung зарплати молодших і середніх працівників різко зросли за останні кілька років, відколи компанія почала зростати двозначними темпами.

Нагадаємо, що Samsung випустить смартфон, який згортається та складається вдвічі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.