Тренер-мільйонер: хто зайняв перше місце у списку найвищих зарплат у спорті?

Дієго Сімеоне більше не є найбільш високооплачуваним тренером у світовому футболі після скорочення зарплати під час останнього продовження контракту.

Бути футбольним тренером – справа невдячна. Це викликає неймовірний тиск, часто без надто великої винагороди. Якщо керівник не піде на пенсію або не піде у відставку, його буде звільнено з роботи, як тільки результати стануть менш ніж задовільними. Але якщо вони достатньо хороші, щоб керувати на найвищому рівні, їм дуже добре платитимуть, пише MigNews.

Givemesport виділив 15 найбільш високооплачуваних тренерів у світі, починаючи від міжнародних ігор і закінчуючи відчайдушним бажанням виграти Лігу чемпіонів. Динаміка в спорті постійно змінюється — і цілком ймовірно, що вони будуть на передовій.

На першому місці серед тренерів розташований італієць Роберто Манчіні, який очолює збірну Саудівської Аравії і заробляє 21,5 мільйона фунтів стерлінгів на рік. На другій позиції знаходиться Хосеп Гвардіола, тренер Манчестер Сіті, з річним доходом у 20 мільйонів фунтів. Трійку лідерів завершує Дієго Сімеоне, головний тренер Атлетіко Мадрид, з зарплатнею 10,1 мільйона фунтів.

Рейтинг найвищих зарплат тренерів. Джерело: GiveMeSport.
Хосеп Гвардіола/ Дієго Сімеоне. Джерело: MigNews.

У п’ятірку найвисокооплачуваніших тренерів також входять Карло Анчелотті, наставник мадридського Реала, з річним доходом у 9,6 мільйона фунтів, і Мікель Артета, тренер лондонського Арсеналу, з 8,9 мільйона фунтів.

Раніше ми писали про те, що Кріштіану Роналду став першим гравцем, який забив 900 голів за свою кар’єру.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.