Сильні шторми після жахливої ​​спеки у Швейцарії

Після днів палючої спеки потужні грози та сильний дощ завдали величезних збитків у Швейцарії.

Особливо сильно постраждав Брінц у курортному регіоні озера Брінц. Про це пише MigNews з посиланням на BILD. Після сильного шторму на вулицях накопичуються купи уламків.

У понеділок увечері дощові маси змили деревину та щебінь у Мюлебах на горі Ротхорн. Струмок вийшов з берегів і буквально прогримів через місто валунами та стовбурами дерев.

У районі Брінц Ендердорф (500 жителів) через шторм деякі будинки були частково засипані зсувом уламків і бруду , а автомобілі змило завалами. Дивом не було постраждалих в ідилічній громаді на озері Брінц, оскільки близько 70 людей були доставлені в безпечне місце від неминучого шторму.

«Неможливо уявити, що б сталося, якби ми не мали засобів захисту від повеней , які ми створили в останні роки», — сказав президент місцевої ради Пітер Зумбрунн.

За даними Швейцарської метеорологічної служби, протягом години в регіоні випала третина кількості дощів, яка в іншому випадку очікувалася б протягом усього серпня. Тому щебінь і бруд висипали на вулиці. Головна вулиця та залізнична колія також були частково засипані.

Після днів палючої спеки, іноді сягаючи 35 градусів і більше, понад 70 000 ударів блискавок вдарили в Швейцарії в понеділок увечері

Грози та град також випали в Бернському Оберланді . У долині Гріндельвальд селеві потоки засипали дороги та залізничну колію. До курорту Ґріндельвальд можна було дістатися лише об’їзними шляхами годинами.

Збитки в Бернських горах оцінюються приблизно в 30 мільйонів франків (приблизно 31 мільйон євро). Berner Building Insurance GVB отримала близько 200 звітів про пошкодження протягом кількох годин.

Нагадаємо, що руйнівний ураган “Берілл” накрив Ямайку, спричинивши численні жертви і збитки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.