Консул України дав нову обіцянку тим, хто вступить в Український легіон за кордоном

Представник консульства України попередив, що для добровольців приготували приємні бонуси

Чоловіки, які вирішать приєднатися до Українського легіону у Польщі, отримають важливі переваги, включаючи право на перетин державного кордону України та можливість отримання матеріальних виплат.

Про це повідомляє MigNews із посиланням на польске видання IPL.

Відмічається, що вищезазначене сказав генеральний консул України в Любліні Олег Куць на недавній прес-конференції. Він наголосив на необхідності боротьби з дезінформацією, яку активно поширюють російські пропагандистські канали.

Зокрема, існує ряд фейків про те, що українські солдати відправляються на фронт без належної підготовки, обмундирування та спорядження. За словами дипломата, ці твердження є неправдивими, і Україна повинна активно спростовувати їх на міжнародній арені.

Приєднання до Українського легіону на території Польщі не передбачає жодних зобов’язань одразу після звернення. Будь-який чоловік, який бажає приєднатися, може звернутися до призовного пункту в Любліні та дізнатися більше про умови контракту, матеріальні винагороди та інші важливі аспекти служби.

“Ми надаємо можливість ознайомитися з умовами контракту та обговорити будь-які питання, які можуть турбувати потенційних бійців,” — підкреслив Олег Куць.

Він також додав, що у легіоні передбачені регулярні відпустки та ротації, що дозволяє бійцям повертатися додому на певний період.

Окрім права на перетин кордону, члени легіону отримуватимуть матеріальні винагороди за свою службу. Це стимулює чоловіків брати активну участь у захисті України, водночас підтримуючи економічну стабільність їхніх родин.

Ще однією важливою перевагою є нижча вікова межа для вступу до легіону. Якщо в Україні мобілізаційний вік починається з 25 років, то в Польщі для вступу до легіону віковий поріг знижений до 18 років. Це розширює можливості для молодих чоловіків долучитися до оборони своєї країни.

На цьому фоні експерти виявили, скільки Україні треба мобілізувати людей до кінця поточного року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.