ФБР: Томас Метью Крукс, який здійснив замах на Дональда Трампа, поширював антисемітські дописи в соціальних мережах

Федеральне бюро розслідувань США поділилося новими подробицями розслідування замаху на колишнього президента США Дональда Трампа.

Згідно з новим опублікованим звітом ФБР, 20-річний Томас Метью Крукс поширював антисемітські повідомлення в соціальних мережах. Про це пише Mignews.

Крім того, він пропагував політичне насильство у своїх постах та критикував міграцію. На даний момент розслідування триває, і мотиви нападника залишаються невідомими. ФБР продовжує аналізувати електронні пристрої Крукса та збирати докази, щоб з’ясувати можливих спільників або інші деталі, які могли б пролити світло на подію

13 липня 2024 року на мітингу в місті Батлер, штат Пенсильванія, було здійснено замах на колишнього президента США Дональда Трампа. Стрілець, 20-річний Томас Метью Крукс, відкрив вогонь з даху будівлі, використовуючи гвинтівку AR-15. В результаті стрілянини один із присутніх на мітингу загинув, а Трамп і декілька інших осіб отримали травми. Крукс був застрелений агентами Секретної служби на місці події​.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.