Батько, чоловік, тренер, військовий і політик — Камала Гарріс представила публіці свого кандидата у віце-президенти

Вибір Камали Гарріс впав на популярного губернатора Міннесоти Тіма Вальца.

Увечері 6 серпня вони з’явилися разом у спортивному залі Університету Темпл у Філадельфії, де їх чекали десять тисяч прихильників, повідомляє MigNews. Вальц і Гарріс вийшли під звуки пісні «Freedom» співачки Бейонсе. Вальц вклонився, а потім вони з Гарріс аплодували одне одному.

У своєму зверненні до зали Гарріс описала майбутні вибори як «битву за майбутнє Америки», а Вальца представила як батька, чоловіка, тренера, військового і політика. «А через 91 день нація дізнається його як віце-президента!» — оголосила Гарріс ликуючій аудиторії.

Демократи бачать у Вальці приземленого колишнього вчителя, футбольного тренера і резервіста Національної гвардії, який називає речі своїми іменами. Він — власник зброї, мисливець і рибалка — повинен здобути симпатію сільських виборців. Вальц також нещодавно зарекомендував себе як політичний «бойовий пес», висміюючи Трампа і республіканців як «дивних».

Консерватори швидко перейшли в контратаку: за їхніми словами, Вальц ухилявся від участі у війні, а за фасадом демократа ховається ліворадикал, який перетворив Міннесоту на «безпечну гавань» для нелегальних мігрантів. Вальца також дорікають у тому, що він дозволив Міннеаполісу горіти кілька днів під час заворушень після вбивства чорношкірого Джорджа Флойда, і тільки після цього мобілізував Національну гвардію.

У відповідь Вальц поспішив виправдати свою репутацію звинувативши Трампа:

Рівень злочинності за Трампа був вищим — і це без урахування злочинів, які він сам скоїв!

Після виступу у Філадельфії дует Гарріс і Вальца вирушить у турне ключовими штатами, включаючи Джорджію, Мічиган, Вісконсин, Північну Кароліну, Неваду та Арізону.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.