Медіа Інформаційний Гід

Як швидко спалити жир на боках? Найкращі поради щодо тренування та харчування

Жир на боках – це один із найупертіших жирів, який розташовується з боків талії, Джерело: pexels.com

Вас турбують вперті жирові відкладення на боках? Ми всі їх знаємо, і в багатьох із нас вони є. Як тренер з більш ніж десятирічним стажем, Джаррод Ноббе бачив, як незліченна кількість клієнтів бореться з цією конкретною проблемою. Але є і хороші новини: є способи, як швидко спалити жир на боках. Необхідний комплексний підхід, що включає всі аспекти фізичної форми і здоров’я. Йдеться про нарощування сухої м’язової маси, спалювання жиру і внесення стійких змін, яких ви зможете дотримуватися протягом тривалого часу.

MigNews поділиться перевіреними стратегіями, які допоможуть вам не допустити появи зайвих кілограмів і позбутися наявного жиру.

Як швидко спалити жир на боках за допомогою тренування

Як швидко спалити жир на боках? Найкращі поради щодо тренування та харчування
Щоб позбутися жиру на боках, корисно виконувати вправи на косі м’язи живота, Джерело: pexels.com

Давайте поговоримо про вправи, які допоможуть вам позбутися цих жирових відкладень. Точкове зменшення – ідея про те, що ви можете скинути жир з певної ділянки, тренуючи цю частину тіла, – це міф. Однак зміцнення косих м’язів і м’язів нижньої частини спини може допомогти створити більш підтягнутий вигляд і підтримати загальну втрату жиру.

Ми також писали, як виконувати планку на витягнутих руках. Це – корисна вправа для всього тіла.

Як швидко спалити жир на боках за допомогою правильного харчування

Скільки б ви не займалися в спортзалі, ви не досягнете бажаних результатів, якщо не будете дотримуватися правильного харчування.

Зосередьтеся на збалансованому харчуванні, багатому цільними продуктами, пісними білками, корисними жирами і великою кількістю фруктів та овочів. Скорочення кількості оброблених продуктів, цукру та рафінованих вуглеводів також має вирішальне значення для скидання зайвого жиру.

Зміни у способі життя, які допоможуть позбутися жиру на боках

Фізичні вправи і дієта є основоположними, але й інші чинники способу життя відіграють важливу роль в управлінні жировою масою тіла. Отримання достатньої кількості сну, боротьба зі стресом і дотримання здорових звичок – все це має вирішальне значення.

Навіть звичайна йога може допомогти вам схуднути! Але важливо обирати такі вправи: вони найпотужніші!

Вийти з мобільної версії сайту