Медіа Інформаційний Гід

Як накачати прес до кубиків – розповідають люди, яким це вдалося зробити

Люди на TikTok діляться перевіреними кроками, які допомогли їм створити завидний прес, Джерело: pexels.com

Якщо ви прагнете рельєфного, підтягнутого торсу, то ви прийшли за адресою. Сформувати прес із шістьма кубиками – поширена фітнес-мета. Однак у вас може скластися враження, що екстремальні тренування – єдиний спосіб її досягти. Це не так! Якщо ви дотримуватиметеся правильного харчування, виконуватимете фізичні вправи та вестимете здоровий спосіб життя, ви зможете отримати прес своєї мрії. Ми розповімо, як накачати прес до кубиків швидко й ефективно.

MigNews натрапив на різні лайфхаки з TikTok. Звичайні люди перетворили свої мрії про прес на реальність, і ви теж можете це зробити. Майте на увазі, що те, що працює для однієї людини, може бути не найкращим варіантом для іншої, але ці поради, безумовно, є чудовою відправною точкою.

Як накачати прес до кубиків: підтримуйте дефіцит калорій

@nastyaswan

consistency is the secret

♬ About Damn Time – Lizzo

Користувачка TikTok Анастасія (@nastyaswan) у своєму ролику розповідає, що саме вона зробила, щоб домогтися «ідеально окресленого преса». Перший і «найважливіший» крок, який вони підкреслюють, – це підтримка невеликого дефіциту калорій, щоб розтопити жир в організмі.

Чому дефіцит калорій такий важливий? За словами тренера Ронні Гарсіа, «для того щоб розкрити свій прес, вам потрібно зменшити кількість жиру в організмі. Коли організм перебуває в стані дефіциту калорій, він використовує накопичений жир для отримання енергії, що допомагає розкрити м’язи».

Як накачати прес до кубиків: часто тренуйте прес

Ще одна порада від Анастасії: тренуйте прес по п’ять-десять хвилин щодня. До її тренування для м’язів преса входять однохвилинні планки, флаттер-кіки, велосипедні та класичні кранчі.

Гарсія радить: «Займайтеся конкретно з кором». «Хоча точкове зменшення об’ємів неможливе, зміцнення конкретних ділянок тіла допоможе їх окреслити. Спробуйте виконувати такі вправи, як планки, щоб зміцнити м’язи».

Ми розповідали, як виконувати планку на витягнутих руках. Ви також дізнаєтеся, які ще переваги вона вам принесе.

Відрегулюйте споживання вуглеводів

Як накачати прес до кубиків – розповідають люди, яким це вдалося зробити
Навіть якщо ви багато тренуєтеся, ви не побачите кубиків преса, якщо неправильно харчуєтеся, Джерело: pexels.com

Не всі вуглеводи створені однаковими. Овес, кіноа, банани, солодка картопля та чорниці – ось лише кілька прикладів «здорових» вуглеводів. У той час як такі вуглеводи, як білий хліб, картопля, білі макарони та випічка, не містять поживних речовин.

Користувач TikTok @alphamofficial розкриває три лайфхаки, які допоможуть отримати прес «швидше», і один із них – скоротити кількість споживаних шкідливих вуглеводів.

Докторка Емі Лі, головна медична консультантка компанії Lindora, також наголошує на важливості відмови від рафінованих вуглеводів. Ваш організм сприймає їх як «цукор», коли ви їх споживаєте. Тому ви, найімовірніше, відкладаєте їх у жирову тканину», – каже вона. «Як правило, коли ви відкладаєте жир, він тяжіє до середньої частини тіла і живота».

Їжте білок

Користувачка TikTok @loganisabella.fit пояснює у своєму відео, що вживання білка і чиста їжа мають вирішальне значення для вашого преса. «Ви повинні харчуватися чисто в 90% випадків. Коли ви бачите когось із накачаним торсом, це здебільшого через його дієту. Неможливо домогтися результату за поганої дієти. Вам необхідно стежити за своїм харчуванням».

Докторка Лі згодна з тим, що здорові звички в харчуванні та споживання великої кількості білка мають велике значення. «Достатня кількість білка сприяє зростанню м’язової маси, а згідно з наукою про харчування, м’язи спалюють калорії в людському організмі», – каже вона нам.

Крім планки, ми радимо виконувати цю потужну вправу для кора. Вона напевно допоможе вам досягти рельєфного преса!

Вийти з мобільної версії сайту