Медіа Інформаційний Гід

Що дає вашим м’язам вправа гірський альпініст?

Ви можете виконувати вправу альпініст вдома, у тренажерному залі або навіть у номері готелю, Джерело: unsplash.com

Якщо стандартна планка починає набридати, саме час включити у свою тренувальну програму вправу «Гірський альпініст». Вони являють собою посилену версію планки, і для цього не потрібно ніякого досвіду скелелазіння. Що дає вправа альпініст? Виявляється, вона зміцнює руки, кор і ноги. Немає абонемента в спортзал? Не біда. Ви можете виконувати цю вправу вдома без спеціального обладнання. Вважається, що альпіністи з’явилися в армії, де їх використовували для навчання солдатів швидкого пересування, залишаючись при цьому низько над землею.

Цю універсальну вправу можна використовувати як розминку, частину HIIT-тренування або як самостійний рух для зміцнення м’язів і розвитку кардіореспіраторної системи. Як каже тренерка Карлі Мендес, це – чудове тренування для всього тіла, тому що вони задіють усе тіло для високоінтенсивного і малотравматичного тренування. MigNews розповість, як її виконати трохи пізніше.

Що дає вправа альпініст: які м’язи опрацьовуються?

На перший погляд, вправа «Альпініст» виглядає досить просто. Однак ця вправа для всього тіла задіює кілька груп м’язів. Давайте розберемося, які саме м’язи вона опрацьовує.

Хочете зміцнити здоров’я серця і знизити ризик високого кров’яного тиску? Виконуйте цю просту вправу для ніг.

Як виконувати вправу «Альпініст»

Щоб отримати максимальну користь, важливо правильно виконувати вправу «Альпініст». Дотримуйтесь цих покрокових інструкцій.

Порада: почніть з повільного чергування ніг по черзі в маршовому темпі, а потім збільште швидкість і міняйте їх швидко, як під час бігу.

Що дає вправа альпініст: переваги

Що дає вашим м'язам вправа гірський альпініст?
Вправа альпініст збільшує частоту серцевих скорочень, що підвищує витривалість і покращує стан серцево-судинної системи, Джерело: pexels.com

Тепер, коли ви знаєте, як правильно виконувати вправу, давайте обговоримо, чому вам варто її робити. Ось кілька основних переваг вправи альпініст.

Якщо у вас болить поперек, вам напевно хочеться лежати. Але не робіть цього! Ось яке тренування поліпшить ваш стан.

Вийти з мобільної версії сайту