Ангеліна Калініна знялася з Олімпіади-2024. Хто замінить українку?

Четверта ракетка України не братиме участі в Олімпіаді в Парижі.

Сьогодні в Парижі розпочались матчі першого раунду тенісного турніру. У змаганнях планували взяти участь одразу чотири українки.

Вперше у своїй кар’єрі українська тенісистка Ангеліна Калініна повинна була взяти участь в Олімпійських іграх, ставши частиною збірної України завдяки дозволу від Міжнародної федерації тенісу.

Калініна мала дебютувати 27 липня, але через несприятливі погодні умови матчі перенесли на неділю. Однак перед поєдинком з Аранчею Рус із Нідерландів українка раптово знялася зі змагань, пише MigNews з посиланням на джерело Суспільне Спорт.

Калініна пояснила причину своєї відмови від змагань:

На жаль, учора довго перебували на кортах, чекаючи початку змагань. Весь цей час йшов дощ і сьогодні вранці я відчула біль у горлі. Звичайно, дуже засмутилася, адже зіграти на Олімпіаді і представляти свою країну, особливо в такий складний час, — це була велика мрія та честь для мене. Але все ж таки вирішили не ризикувати, щоб не було ускладнень. Дякую всім за підтримку та бажаю перемог усім українським спортсменам!

Хто замінить українку?

Замість Ангеліни на Олімпійських іграх в Парижі виступатиме Олівія Гадецький з Австралії. Гадецький тепер матиме можливість продемонструвати свої вміння на головній спортивній арені світу.

Раніше ми писали, що спортсмени скаржаться на дефіцит їжі на Олімпіаді в Парижі. Подробиці тут.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.