Українці з Дніпра здобули 14 медалей на Кубку Україні з бадмінтону

Жители Дніпропетровщини принесли більше всього нагород з бадмінтону на Кубку України

Бадмінтоністи з Дніпра впевнено продовжують демонструвати високий рівень майстерності, здобуваючи визнання на національній арені.

Про це розповідає MigNews із посиланням на телеграм-канал Національного олімпійського комітету України.

Відмічається, що цього разу на Кубку України, що проходив у Дніпрі з 26 по 29 вересня, спортсмени вибороли 14 медалей, серед яких 5 золотих, 1 срібна та 8 бронзових нагород.

За інформацією, оприлюдненою у у Дніпропетровській області, ці досягнення стали результатом злагодженої роботи команди, наполегливої підготовки та індивідуальних зусиль кожного спортсмена.

Лідером серед чоловіків став Іван Дружченко, який здобув “золото” у чоловічій парі, підтвердивши свою непохитну позицію серед найсильніших бадмінтоністів країни. У жіночих парах непереможними виявилися Марія Улітіна та Наталія Войцех, які спільно завоювали чемпіонський титул.

Не менш важливим стало здобуття срібної нагороди Артемом Синицею, який зайняв почесне друге місце у чоловічій одиночній категорії. Срібло цього разу — це знак стабільності його спортивних результатів та мотивація для подальшого розвитку.

Серед бронзових нагород відзначилися одразу декілька спортсменів. Валерій Бадиця став третім у чоловічій одиночній категорії. Максим Мартиненко, Олександр Колісник і Сергій Гаріст здобули бронзу у чоловічій парі, показавши командний дух та вміння працювати разом на полі.

У жіночій категорії Дар’я Николаєнко та Ксенія Рожкован продемонстрували впевненість і витримку, посівши третє місце. У змішаних парах Іван Дружченко та Олександр Колісник також досягли бронзового результату.

Тим часом збірна України з футзалу вийшла у півфінал чемпіонату світу, продемонструвавши теж майстерність.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.