У Чехії зізналися, якою бачать збірну України з футболу

Ключова фігура футболу Чехії сказав свою думку щодо футболістів України

Президент Федерації футболу Чехії Петр Фусек висловив щирі компліменти збірній України, підкресливши її потужність та високу майстерність гравців.

Про це розповідає MigNews із посиланням на Terrikon.

Таке визнання з боку Фусека можна розглядати як стратегічний крок, що побічно підсилює значимість перемоги чеської збірної в останньому матчі Ліги націй, додаючи нових відтінків у сприйняття досягнень команди.

“Ми розуміли, що для відновлення довіри уболівальників після провалу у Грузії нам потрібно було не лише перемогти, а й продемонструвати якісну гру”, — зазначив Фусек у своєму інтерв’ю.

За його словами, Українська збірна — це справді сильна команда з гравцями найвищого рівня.

«Проте, ми також мали подолати не лише футбольний супротив, а й емоційний тиск, що створювався навколо нас. Тому ми задоволені нашими першими трьома очками у цьому турнірі», – сказав він.

Не обійшов своєю увагою Фусек і вболівальницьку атмосферу на трибунах у Празі, де українці підтримували свою збірну голосніше, ніж очікувалося. За його словами, це був своєрідний парадокс, оскільки українські вболівальники створили враження чогось більшого, ніж просто гостьовий сектор.

“Так, на трибунах дійсно було відчуття, що українські вболівальники переважають, і це не дивно. Частина з них придбала квитки за чеськими адресами, багато з них мають чеські документи. Сьогодні в Чехії перебувають кілька сотень тисяч українців, і їхня присутність на матчі була вельми відчутною. Часом вони перекрикували чехів, але загалом, атмосфера була чудовою”, — поділився він.

На цьому фоні Ребров зізнався, що думає про свою відставку через програш збірної України чехам.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.