Ребров зізнався, що думає про свою відставку

Головний тренер України почав говорити про власну відставку

Після чергової поразки від збірної Чехії з рахунком 2:3, головний тренер національної збірної України Сергій Ребров підтвердив своє рішення залишитися на посаді, відкинувши будь-які припущення щодо можливої відставки.

Про це розповідає MigNews із посиланням на «Суспільне Спорт».

Відмічається, що вищезазначене рішення з’явилося на тлі погіршення результатів команди в новому сезоні Ліги націй, де Україна поки не здобула жодного очка та посідає останнє місце в групі В4 другого дивізіону.

Сергій Ребров, який перебуває на чолі збірної з літа 2023 року, стикається з неабиякими викликами у своєму дебютному сезоні в Лізі націй. Під його керівництвом команда зуміла пройти кваліфікацію до Євро-2024, однак на самому чемпіонаті “синьо-жовті” не змогли пробитися до стадії плейоф, здобувши чотири очки у груповому етапі.

Незважаючи на останні невдалі результати, капітан збірної Олександр Зінченко закликав вболівальників утриматися від критики на адресу Реброва, підкресливши, що відповідальність за поразки лежить на всій команді, включно з гравцями та тренерським штабом. Це наголошує на тому, що команда залишається єдиною, навіть в умовах труднощів та невизначеності.

У останніх п’яти матчах збірна України змогла здобути лише одну перемогу, здолавши Словаччину на Євро-2024 з рахунком 2:1. Інші зустрічі принесли суперечливі результати: нічия з Бельгією (0:0) та поразка від Румунії (0:3). Ці результати свідчать про те, що українська збірна наразі перебуває у пошуку своєї оптимальної форми та стратегії.

Наступні матчі стануть важливим випробуванням для Реброва та його підопічних: вже в жовтні Україна проведе дві домашні зустрічі проти Грузії та Чехії, які можуть стати визначальними для майбутнього тренера та всієї збірної в Лізі націй.

Головний тренер розуміє, що наразі його команда перебуває під сильним тиском, як з боку вболівальників, так і експертів. Проте, він твердо налаштований продовжувати роботу над удосконаленням гри та пошуком рішень для виходу з кризи. Його досвід та стратегічне бачення будуть ключовими факторами для подальшого розвитку команди.

Втім, не всі новини українського спорту сумні: так, наприклад, українці на Паралімпіаді-2024 змогли вибороти 82 медалі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.