Манчестер Юнайтед оголосив про звільнення Еріка Тена Хага

Невдалий початок сезону став причиною звільнення.

Манчестер Юнайтед ухвалив рішення про звільнення тренера Еріка тен Хага через невдалий початок сезону. Останньою грою для нього стала поразка від Вест Хема з рахунком 2:1, після якої команда опинилася на 14-му місці в Прем’єр-лізі, здобувши лише три перемоги в дев’яти матчах, пише MigNews з посиланням на джерело BBC.

Клуб також займає 21-ше місце серед 36 команд у таблиці Ліги Європи, зігравши внічию всі три стартові матчі. Тимчасовим головним тренером призначено Рууда ван Ністелроя, який приєднався до клубу в якості асистента Тена Хага минулого літа. У клубі повідомили, що ван Ністелрой буде виконувати обов’язки керівника доти, поки не буде обрано постійного тренера.

Тен Хаг отримав повідомлення про рішення виконавчого директора Омара Берради та спортивного директора Дена Ешворта під час особистої зустрічі на тренувальному комплексі клубу в Керрінгтоні в понеділок вранці. Джерела в клубі підкреслили, що це було складне, але одностайне рішення.

Клуб ініціював продовження контракту з Теном Хагом на рік після перемоги в травневому фіналі Кубка Англії над Манчестер Сіті, проте через трохи більше ніж три місяці його звільнили. Після дев’яти ігор Юнайтед займає друге місце за кількістю очок у Прем’єр-лізі, набравши 11 балів (у цьому ж етапі в кампанії 2019-20 клуб мав 10 очок).

Зараз команда шукає свого шостого постійного тренера з часу відставки сера Алекса Фергюсона у 2013 році.

Дізнайтесь, хто очолив 1 місце в рейтингу найспритніших футболістів в історії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.