Іспанія чи Англія? Анонс фіналу Євро-2024 в Берліні. Прогноз та де дивитися онлайн

Чемпіонат Європи в Німеччині добігає кінця. Залишилося зіграти лише фінальний матч, який відбудеться в неділю, 14 липня на Олімпійському стадіоні в Берліні. Хто сьогодні грає в фінал Євро-2024?

Матч між збірними Іспанії та Англії стане головною подією чемпіонату Європи з футболу 2024 року, повідомляє MigNews. Хто вийде першим і забере титул? О котрій годині сьогодні матч Іспанія – Англія? Пряма трансляція, онлайн трансляція, пряма трансляція, результат.

Німці тікають з Берліна

Рівно через місяць після першого матчу Євро-2024 , в якому Німеччина перемогла шотландців, відбудеться фінал турніру. Берлін вже захопили англійські та іспанські вболівальники , які чекають недільного матчу. «Кілометрова черга автомобілів прямує не до Берліна, а в протилежному напрямку. Німці тікають зі своєї столиці перед недільним фіналом Євро-2024 між Іспанією та Англією».

Фінал Євро-2024 Іспанія – Англія. Хто виграє титул?

Шлях іспанців і англійців до фіналу турніру був абсолютно різним. Перший переконливо виграв усі шість матчів. У команди Луїса де ла Фуенте є шанс увійти в історію та виграти четвертий титул чемпіона Європи, чого не вдавалося жодній команді раніше. англійська? Їхній стиль був непереконливим як у груповому, так і в плей-офф. Тільки в півфінальному поєдинку проти голландців показали себе добре.

Фінальний матч відбудеться на Олімпійському стадіоні в Берліні. На диво, головним арбітром не буде Шимон Марціняк, який був одним із фаворитів на обслуговування матчу. Зрештою, досить несподівано, цієї честі удостоївся француз Франсуа Летексьє, а поляк буде лише технічним арбітром.

Фінал Євро-2024: де дивитися матч між збірними Іспанії та Англії

Фінальна гра відбудеться в неділю, 14 липня, о 22:00 за київським часом на “Олімпійському стадіоні” в Берліні.

В Україні пряму трансляцію матчу забезпечить медіасервіс MEGOGO. Глядачі зможуть подивитися гру на телеканалі Футбол або в окремому поп-ап-каналі. Для доступу до трансляції необхідно оформити одну з наступних підписок: “Легка” (99 грн), “Оптимальна” (109 грн), “Максимальна” (203 грн) або “Спорт” (186 грн).

Крім того, матч можна буде дивитися онлайн на регіональних телеканалах Суспільного (таких як Суспільне Київ, Суспільне Полтава тощо) у цифровому ефірі Т2, кабельних мережах та IPTV (за винятком OTT).

Якщо ви перебуваєте в Німеччині то ми писали де буде проходити и де дивитись фінал Євро-2024 по футболу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.