Хто сьогодні грає на Євро-2024: Анонс матчів 25 червня

Хто де і коли сьогодні 25.06 грає на Євро-2024 в Німеччині.

Сьогодні, 25 червня 2024 року, на Євро-2024 відбудуться чотири захоплюючі матчі групового етапу. Наш сайт Мігнюз підготував інформацію з цього приводу.

Нідерланди vs Австрія

Час і місце: 18:00, Олімпіаштадіон, Берлін.

Аналіз ситуації в групі: Нідерланди поки що мають одну нічию проти Франції (0:0), що ставить їх у складне становище в групі D. Вони потребують перемоги для зміцнення своїх шансів на вихід до плей-оф. Австрія, з іншого боку, здобула перемогу над Польщею (3:1) і зараз очолює групу з хорошими перспективами на продовження боротьби в турнірі.

Франція vs Польща

Час і місце: 18:00, Вестфаленштадіон, Дортмунд.

Аналіз ситуації в групі: Франція, яка вважається одним з фаворитів турніру, після нічиєї з Нідерландами прагне перемогти Польщу, щоб забезпечити собі вихід до плей-оф. Польща, яка зазнала поразки від Австрії, потребує перемоги, щоб зберегти шанси на продовження участі в турнірі.

Англія vs Словенія

Час і місце: 21:00, РайнЕнергіШтадіон, Кельн.

Аналіз ситуації в групі: Англія, лідер групи C, вже має перемогу над Сербією (1:0) і нічию з Данією (1:1). Вони прагнуть продовжити свою успішну серію, щоб забезпечити вихід до плей-оф. Словенія, після нічиї з Данією, потребує позитивного результату проти Англії, щоб підвищити свої шанси на проходження далі.

Данія vs Сербія

Час і місце: 21:00, Альянц-Арені, Мюнхен.

Аналіз ситуації в групі: Данія має одну нічию з Англією (1:1) і знаходиться в середині турнірної таблиці групи C. Перемога над Сербією допоможе їм зміцнити свої позиції для виходу до плей-оф. Сербія ж, після поразки від Англії, потребує перемоги, щоб залишитися в боротьбі за місце в наступному раунді.

Загальна ситуація в групах

  • Група D: Нідерланди та Австрія борються за перші місця. Австрія має перевагу завдяки перемозі над Польщею, а Нідерланди потребують перемоги після нічиєї з Францією.
  • Група C: Англія лідирує з чотирма очками, Словенія і Данія борються за друге місце, а Сербія потребує перемоги для збереження шансів на вихід.

Ці матчі обіцяють бути вирішальними у визначенні команд, які продовжать боротьбу у плей-оф Євро-2024.

Цікаво, що найстаршому волонтеру на Євро-2024 в серпні виповниться 90 років

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *