Медіа Інформаційний Гід

Який вигляд мала Камалія в молодості та яке справжнє ім’я у співачки

У соцмережі Камалія ділиться архівними фото зі свого альбому, Джерело: instagram.com/kamaliyaofficial

Складно уявити український шоу-бізнес без такої талановитої і яскравої співачки, як Камалія. Вона виступає на сцені ось уже 28 років, і за цей час 47-річна артистка завоювала любов у мільйонів людей не тільки в нашій країні, а й за її межами. Справжні шанувальники давно підписані на Камалію в соцмережах і стежать за її особистим життям, а також творчістю. Але навіть для них може бути несподіванкою, який вигляд мала Камалія в молодості.

Світле волосся і промениста посмішка – чи завжди співачка була такою? MigNews пропонує з’ясувати це і поділиться з вами кількома її архівними фотографіями.

Камалія: звідки взявся псевдонім і яке справжнє ім’я у співачки?

Який вигляд мала Камалія в молодості та яке справжнє ім'я у співачки
Камалія зі своєю сім’єю (на фото ліворуч) і Камалія з батьком (на фото праворуч), Джерело: instagram.com/kamaliyaofficial

Співачка, акторка та модель обрала свій псевдонім Камалія не випадково. Він походить від квітки камелія, яка цвіте взимку. Камелії – одні з найромантичніших квітів на світі. Вони несуть у собі глибокий сенс романтичної любові, відданості, обожнювання і турботи. Знайти сценічне ім’я юній дівчині допомогла її мати. Уроджене ж ім’я Камалії – Наталія Вікторівна Шмаренкова.

Як виглядала 47-річна співачка Камалія в молодості

Фото того, який вигляд мала Камалія в молодості та до популярності, Джерело: instagram.com/kamaliyaofficial

Камалія завжди виділялася не тільки своїм голосом, а й красою. Погляньте на її фото в юності – не дивно, що одного разу британо-пакистанський бізнесмен Мохаммад Захур по вуха в неї закохався. У 2008 році Камалію визнали найкрасивішою дружиною у світі (вона перемогла в конкурсі «Місіс світу).

Однак дівчина здобула славу не тільки завдяки своїм прекрасним зовнішнім даним, вона наполегливо працювала, брала участь у конкурсах, писала пісні, відточувала свою майстерність, щоб втілити свої мрії в реальність.

Кадри одного з перших кліпів Камалії

Помилуватися красою нашої української гордості можна і завдяки одному з її перших кліпів «В стиле техно». Якщо придивитися уважніше, можна зрозуміти, що зйомки проходили в київському метро. Багато українців були підкорені ідеальною фігурою юної виконавиці та її яскравими шкіряними вбраннями в стилі 90-х. Тоді Камалія ще не здогадувалася, що незабаром про неї говоритиме вся країна, а 2004 року її буде визнано Заслуженою артисткою України.

Дізнайтеся, у кого сьогодні День ангела. Ми підготували добірку милих привітань, SMS і листівок.

Вийти з мобільної версії сайту