Як очистити ауру і позбутися негативу: ТОП-6 способів

Аура різних людей виглядає і відчувається по-різному.

Аура – це в основному енергія, яка вас оточує. І аура різних людей виглядає і відчувається по-різному. Наприклад, є люди, яких ти зустрічаєш і відчуваєш «Вау! Ця людина має таку позитивну енергію». Крім того, що ваша власна аура приваблива для інших, вона також визначає, у якому настрої ви будете, рівень вашої енергії та багато іншого. Отже, якщо останнім часом ви відчуваєте «важкість», ніби на ваші груди наклали певну вагу, це може бути сигналом того, що очищення аури є важливим. MigNews підібрав найкращі способи очистити ауру і позбутися негативної енергії.

Медитація

Один із найпростіших способів очистити ауру й енергію навколо вас — глибока медитація. Незалежно від того, триває це 5 хвилин чи 50, медитація має спосіб зв’язати людей із їхнім внутрішнім я та енергією, що допомагає очистити все негативне чи застійне навколо нас. Щоб медитувати, знайдіть навколо себе тихе місце. Це може бути спальня або тераса, а потім сядьте на землю (не на ліжко чи стілець) у зручному положенні. Потім просто закрийте очі і спробуйте зосередитися на тиші всередині вас. Якщо з’являються якісь негативні думки, уявіть, що ви м’яко їх відганяєте, і знову зосередьтеся на собі.

Прийміть ванну з солоною водою

Англійська сіль використовувалася з незапам’ятних часів завдяки своїм цілющим властивостям. І на сьогоднішній день соляні ванни є одним з найпростіших способів очистити ауру. Вважається, що очисні властивості солі можуть виводити токсини з організму, завдяки чому людина почувається легшою та розвантаженою. І, чесно кажучи, ванна не обов’язкова, щоб прийняти ванну з солоною водою. Просто наповніть відро водою і додайте в неї трохи рожевої гімалайської солі або солі Епсома. Переконайтеся, що вода тепла, і залиште її на 2-4 хвилини. Коли вода стане трохи теплою, повільно полийте себе і подумайте про те, як сіль змиває з вас негатив.

Спалити трохи шавлії

Випалювання шавлії є потужним способом очищення аури та простору. І для простого очищення шавлією не обов’язково бути експертом. Просто купіть пучок шавлії і перш ніж запалити його сірником, висловіть намір. У цьому випадку намір полягає в тому, щоб звільнити свою ауру від будь-якого негативу. Потім запаліть один кінець пучка і дайте йому горіти, поки частина не почорніє. Затушіть вогонь, а потім розведіть дим навколо себе. Тримайте очі закритими і думайте про те, наскільки позитивною і яскравою виглядає ваша аура, коли мудрець очищає вас зсередини.

Зцілення кристалами

Кажуть, що кристали є джерелом природної енергії, і кожен кристал має свою суперсилу. Для зцілення та очищення вашої аури найпоширенішим кристалом є «Прозорий кварц». Очистіть кристал, сполоснувши його під проточною водою, і помістіть під місячне світло, щоб активувати його. Потім протріть кристалом своє тіло, злегка провівши ним руки, шию та будь-яке місце, де ви відчуваєте «напругу».

Аудіо візуалізація

Ще один чудовий спосіб очистити свою ауру – це аудіовізуалізація. Аудіо- та відеозаписи керованої візуалізації та медитації тепер легко доступні в Інтернеті, і важливо вибрати те, у якому ви просто відчуваєте позитив або бадьору енергію. Коли ви знайшли правильний аудіо чи відео, сядьте в тихому місці, налаштуйте навушники, а потім послухайте керовану візуалізацію. Важливо пам’ятати, що в цих візуалізаціях дуже важливо вірити в їх силу.

Наспівування мантри

Співання мантри також є потужним способом очистити вашу ауру та усунути будь-які застійні енергії навколо вас. Коли ви наспівуєте мантру або вимовляєте будь-яке ім’я Бога, виникає певна вібрація, яка допомагає очистити простір. Такі мантри, як «Ом», мантра Гаятрі, Махамрітюнджай та інші, дуже корисні, щоб позбутися негативу у вашій голові.

Багатьох з нас часто турбують думки про смерть батьків. У нас є 3 поради, як заспокоїти себе.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.