Як виглядала Леся Нікітюк у молодості: приголомшливі зміни

Подивіться, як змінилася зовнішність відомої української телеведучої.

Цього місяця (19 жовтня) українській телеведучій Лесі Нікітюк виповниться 37 років. Зірка передачі «Орел і решка» пройшла непростий шлях, щоб домогтися слави і такого успіху в кар’єрі. Вона пробувала щось нове, знімалася в різних проектах і створювала свої шоу. За всі роки своєї роботи на екрані стиль і зовнішність зірки змінювався. Але як виглядала Леся Нікітюк у молодості? Чи завжди вона була такою харизматичною блондинкою?

Насправді Леся ніколи не соромилася своїх архівних фото. MigNews натрапив на кілька з них у її соцмережах і поспішає поділитися фото Нікітюк до популярності.

Як виглядала Леся Нікітюк у молодості: фото з архіву

Леся Нікітюк
Нікітюк часто викладає свої фото з молодості в соцмережах, Джерело: instagram.com/lesia_nikituk

За словами Лесі, в дитинстві та юності вона була скромною і наївною дівчинкою. І зовнішність її була відповідною. Однак навіть тоді майбутня телеведуча намагалася слідувати трендам. Наприклад, вона робила чубок «Карлсон», клеїла накладні вії, пробувала мелірування волосся, експериментувала зі стилем. Брови її в молодості були дуже тонкими, як було модним на той час.

Леся Нікітюк
Хоча, у дівчини не було багато грошей, вона завжди намагалася слідувати модним трендам, Джерело: instagram.com/lesia_nikituk

Як зараз виглядає Леся Нікітюк: чи була пластика?

Як виглядала Леся Нікітюк у молодості: приголомшливі зміни
Леся Нікітюк не робила пластику, адже її все влаштовує у своїй зовнішності, Джерело: instagram.com/lesia_nikituk

Телеведуча каже, що її все влаштовує у своєму тілі. Вона не проти пластики, навіть думала про те, щоб, приміром, переробити ніс, але, оскільки він усіх влаштовує, вона ходить лише до косметолога і займається спортом, щоб підтримувати себе в хорошій формі.

Де зараз перебуває Леся Нікітюк?

Леся Іванівна народилася в Хмельницькому, і на початку війни в Україні вона поїхала в рідне місто, щоб допомагати переселенцям. Крім того, ведуча почала випускати пародійні пісні, щоб підняти людям настрій у цей непростий час. Вона все ще займається творчістю, їздить різними містами України і навіть збирається знятися в головній ролі в романтичній комедії про кохання.

Раніше ми ділилися фото Андрія Данилко в молодості. Побачивши їх, ви не зможете не закохатися в артиста!

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.