Андрій Данилко в молодості: архівні фото, в які неможливо не закохатися

Ми також розповімо, чому зараз він носить маску.

Для багатьох українців Андрій Михайлович Данилко – це не просто талановитий виконавець. Це людина, яка багато років спонукала нас сміятися від душі, піднімала нам настрій і дарувала тепло своїм глядачам. Пісні Вєрки Сердючки досі співають на святах і застіллях. 51-річний артист зробив величезний внесок у розвиток музичної індустрії нашої країни. Але чи знаєте ви, який вигляд мав Андрій Данилко в молодості?

MigNews натрапив на старі знімки українського співака, якими поділилася його команда в соціальних мережах. Думаємо, ви будете в захваті!

Дитячі фото Андрія Данилка

Андрій Данилко
Андрій з дитинства займався творчістю, Джерело: facebook.com/VerkaSerduchka.Official

Андрій Михайлович народився 1973 року в Полтаві, в сім’ї водія і маляра. За характером артист скромний і тихий, він не любить, коли навколо багато людей. Вєрка Сердючка ж – його протилежність. Його арт-персонаж допомагав йому виходити із зони комфорту і бути іншим: самовпевненим, веселим і смішним.

Творчі схильності Андрія далися взнаки досить-таки рано. Він навчався в художній школі, виступав у КВК, займався в театральній студії і не тільки.

Який вигляд мав Андрій Данилко в молодості

Андрій Данилко
Незважаючи на шикарні зовнішні дані, Андрій завжди був скромним хлопцем, Джерело: facebook.com/VerkaSerduchka.Official

В 2021 у Facebook команда продюсера і співака показала, яким був Андрій до того, як став виступати в образі Вєрки Сердючки.

Архівне фото в день народження виконавця (2 жовтня) викликало фурор у соцмережах. Фанати робили компліменти і зазначали, що Андрій навіть у юності був дуже красивим.

Як Андрій Данилко виглядає зараз

Андрій Данилко в молодості: архівні фото, в які неможливо не закохатися
Частково Данилко носить чорну маску, тому що вона свого роду захищає його, Джерело: facebook.com/VerkaSerduchka.Official

Ще 2021 року продюсер Юрій Нікітін розповів, що у Данилка занадто завантажений графік, що не могло не позначитися на його самопочутті та здоров’ї. В інтерв’ю Дмитру Гордону він зізнався, що артист переживає з приводу своєї зовнішності, яка змінилася на тлі постійної перевтоми.

Але артист продовжує виступати і радувати слухачів. В одному інтерв’ю він розповів, що зараз він став більше часу приділяти собі. Ви напевно помітили, що співак завжди в чорному одязі та масці. За словами шоумена, він пообіцяв, що зніме маску, коли закінчиться війна. Інша причина – йому в масці комфортно, вона ніби захищає його особистість.

Нагадаємо, Данилко став свідком війни і не став евакуюватися з Києва, коли почалася війна.

А чи знаєте ви, який вигляд мав Олександр Пономарьов у молодості? Можливо, і його знімки вас вразять.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.