Ретроградний Сатурн триватиме до 15 листопада 2024 – ось що ви маєте про нього знати

Ретроградний Сатурн 2024 принесе безліч змін не тільки у ваше життя, а й у самосвідомість.

Цього літа на космічну сцену вийшов ще один ретроград, і цього разу він належить суворій і серйозній планеті Сатурн. Ретроградний Сатурн 2024 року розпочався 29 червня і допоможе людям усіх знаків Зодіаку серйозніше ставитися до своїх планів на майбутнє й активізувати роботу з досягнення довгострокових цілей.

Цей період триватиме до 15 листопада й обіцяє принести кілька протверезливих, але продуктивних перевірок реальності протягом наступних чотирьох місяців. Тож знайомство з цією енергією буде корисним. MigNews поділиться порадами астрологині Ніни Кан:

Що таке Сатурн?

Сатурн в астрології – планета правил, відповідальності та зрілості, його іноді називають космічним повелителем часу і карми. Коли Сатурн рухається по знаку Зодіаку, його мета – навчити вас активізувати свої дії і стати дорослими. Неробство або спроба йти короткими шляхами – це протилежність тому, що хоче бачити окільцьована планета.

Сатурн часто приносить труднощі, але він також винагороджує вас за те, що ви виходите з положення, зустрічаєте труднощі віч-на-віч і використовуєте свій досвід, щоб винести урок, який зробить вас сильнішими в майбутньому. Цей суворий космічний вплив виразно відчувається як жорстка любов, але він допомагає вам рости.

Під час ретроградного Сатурна вам пропонується поміркувати над усіма сатурніанськими темами, які народжувалися у вашому житті протягом останніх восьми місяців. І це дає вам шанс реально усвідомити свої найбільші мрії та зрозуміти, як втілити в життя найфантастичніші візії.

Раніше ми ділилися секретами, як стати ідеальною другою половинкою. Зміцніть ваші взаємини!

Ретроградний Сатурн 2024: до чого готуватися

Ретроградний Сатурн триватиме до 15 листопада 2024 – ось що ви маєте про нього знати
Період ретроградного Сатурна може бути двосічним мечем, оскільки поряд із можливостями можуть виникнути і перешкоди, якщо ми не будемо синхронізовані з зворотною енергією планети, Джерело: unsplash.com

Ретрогради Сатурна відбуваються щороку і тривають приблизно чотири-п’ять місяців. Хоча ретрогради мають репутацію стресових періодів, ці космічні повороти назад просто є регулярною частиною майже кожного циклу планети в Зодіаку. А оскільки Сатурн перебуває набагато далі від Сонця, ніж близькі планети на кшталт Меркурія, його вплив дещо тонший. Інтеграція всередині вас під час цього транзиту відбуватиметься повільніше і глибше, що дасть вам більше часу на опрацювання і прийняття перевірки реальності, яку несе із собою Сатурн.

Оскільки Сатурн керує кордонами, жорстким коханням і життєвими уроками, його щорічне зворотне обертання – це також час, щоб поміркувати над проблемами, з якими ви зіткнулися торік, і дізнатися, як із них вирости. Зосередьтеся на перегляді своїх обов’язків і вирішіть, чи потрібно вам узятися за щось або залишити це. У чому вам довелося подорослішати за останні місяці? Які сфери вашого життя вимагають від вас сповільнення і переоцінки ваших подальших дій? Поставте собі ці запитання, коли ви вступаєте в період ретроградного Сатурна цього року. Оскільки ці теми можуть стати предметом вивчення протягом наступних чотирьох місяців.

Ретроградний Сатурн 2024: чого ще очікувати від цієї астрологічної події

Сатурн продовжує рухатися містичним та емоційним знаком Риб. І цей ретроградний період буде проходити повністю в чутливих морях цього водного знака. Сатурн увійшов у знак Риб у березні 2023 року й офіційно покине його тільки в лютому 2026 року. Перебування Сатурна в Рибах створює цікаву динаміку. Сатурн – сувора і сувора планета кордонів, тоді як зодіакальна енергія Риб – безтілесна, вільна і безформна.

Загальна тема цього транзиту – зняти рожеві окуляри на користь сирої реальності, надати фантазіям певної зернистості й зосередженості, а також більш структуровано підійти до своєї духовної практики. Використовуйте ретроградний рух Сатурна, щоб використати все, що з’явилося в цих галузях, і прийняти більш зрілу і серйозну роль.

Середина серпня може стати особливо напруженим періодом ретроградного руху, оскільки Сатурн перебуватиме у квадраті зі запальним Марсом і експансивним Юпітером, через що вам буде складно почати діяти, а ваші обов’язки видадуться особливо обтяжливими. Замість того щоб намагатися просувати свої проєкти і плани, скористайтеся цим часом, щоб спокійно обміркувати всі перешкоди, і не шкодуйте себе, якщо відчуваєте, що вас обмежують. У цей час Сатурн також зіткнеться з романтичною Венерою, що змусить вас подивитися в обличчя всім проблемам, пов’язаним із зобов’язаннями, які ви вирішували у своїх стосунках, і дійти згоди.

Якщо ви докладете зусиль протягом першої половини ретроградного періоду Сатурна, ви будете винагороджені, починаючи з кінця вересня і до жовтня. У цей час Сатурн встановить прекрасні сприятливі з’єднання з Марсом, Венерою і ментальною планетою Меркурій. Цей місячний відрізок ретроградного руху може принести деякі задовільні прориви в боротьбі з труднощами, з якими ви зіткнулися в серпні, що дасть змогу вам повністю інтегрувати деякі складні уроки, які ви засвоїли, і будувати плани на міцній основі.

А ви знали, що у вас є споріднена душа, згідно з гороскопом? Дізнайтеся, хто саме зі знаків є вашою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.