Прогноз погоди в Україні на 7 і 8 вересня: бабине літо починається

В Україні очікується тепла вереснева погода

На ці вихідні Україну чекає справжнє бабине літо, яке принесе суху, сонячну та теплу погоду на більшій частині території країни.

Про це повідомляє MigNews із посиланням на соцмережі синоптикині Наталки Діденко.

Як повідомила Діденко, у суботу та неділю очікується комфортна температура з максимальною позначкою від +24 до +28 градусів за Цельсієм. За її словами, 7-8 вересня антициклон зумовить в Україні суху погоду. Втім вона зазначає, що на крайньому півдні пройдуть локальні дощі”.

У нічні години та рано-вранці температура буде коливатись у межах +12…17 градусів, забезпечуючи приємну свіжість. Вдень прогнозується справжнє осіннє тепло.

Однак на півдні та сході країни можливі штормові пориви вітру зі швидкістю до 15-20 метрів за секунду. Наталка Діденко попереджає, що місцеві мешканці мають бути готові до таких умов і вживати відповідних заходів безпеки. Для столиці України прогноз також сприятливий.

У Києві субота та неділя будуть ясними та сонячними”, — зазначила Діденко.

Очікується нічна прохолода з температурою +12…14 градусів і комфортне денне тепло до +26…27 градусів.

Загалом вихідні обіцяють стати чудовою нагодою для прогулянок на свіжому повітрі, відпочинку на природі та інших активностей. Синоптики радять скористатися цими днями на повну, адже осінь вже не за горами, і кожен сонячний день стає все більш цінним.

Також з’явився прогноз погоди на 6 вересня, який теж може бути дуже корисним.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.