Погода в Україні на 12 жовтня: синоптики попереджають про похолодання

Синоптики попередили, чого чекати від вихідних днів в Україні

Вихідні 12-13 жовтня принесуть в Україну істотну зміну погодних умов, але замість теплих і сонячних днів, у багатьох регіонах країни очікуються дощі, що супроводжуватимуться значним зниженням температури.

Про це повідомляє MigNews із посиланням на «УНІАН».

Осінь впевнено вступає в свої права, з температурними показниками, які в деяких областях сягнуть всього +11°…+13°. Погода в регіонах:

Київ

У суботу столицю чекає похмура погода з невеликим дощем, температура вночі опуститься до +11°, а вдень складе +16°. У неділю температура знизиться ще більше: вночі до +8°, вдень до +14°. Невелика хмарність доповнить прохолодні вихідні.

Львів

Левова столиця зустріне суботу з невеликою хмарністю, температура вночі складе +5°, а вдень не підніметься вище +13°. У неділю похолодання продовжиться, вночі очікується +4°, вдень +15°.

Луцьк

Субота обіцяє бути ясною та безхмарною. Вночі температура складе +6°, вдень +13°. Неділя також буде відносно прохолодною, з невеликою хмарністю і температурою +3°…+14°.

Вінниця

У суботу очікується невелика хмарність, з температурою +9°…+13°. У неділю температура впаде до +5° вночі та +14° вдень, залишаючись прохолодною і хмарною.

Одеса

У суботу очікується похмура погода з дощем, температура коливатиметься від +13° вночі до +19° вдень. Неділя буде сонячною та ясною, з температурою +11°…+17°.

Харків

Субота принесе відносно теплу погоду, з нічною температурою +10° і денним максимумом +22°. У неділю похолодає до +8°…+15°, очікується похмура погода з дощем.

Дніпро

У суботу буде похмуро, з температурою +14° вночі та +21° вдень. У неділю дощі продовжаться, температура опуститься до +11°…+17°.

Сімферополь

У суботу незначна хмарність і дощ, з температурою +16°…+23°. У неділю прогнозується подібна погода з температурою +12°…+17°.

Маріуполь

У суботу жителі міста побачать хмарну погоду з проясненнями, з нічною температурою +12° і денною +23°. У неділю очікується похмурий день і невеликий дощ, температура впаде до +12° вночі та +15° вдень.

Краматорськ

Субота буде практично безхмарною, з приємною температурою +7° вночі та +24° вдень. У неділю очікуються похмурі умови з температурою +8° вночі та +13° вдень, з можливим невеликим дощем.

Сєвєродонецьк

У суботу місто зустріне ясною погодою, з температурою +8° вночі та +22° вдень. У неділю прогнозується похмурий день з дощем і температурою +6° вночі та +13° вдень.

Також синоптики попередили про те, якою буде погода в Україні 11 жовтня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.