Павло Дуров став батьком більше 100 дітей в 12 країнах світу

Як так сталось, що засновник Telegram не будучи жодного разу одруженим є батьком більше 100 дітей по всьому світу?

Павло Дуров, відомий як засновник популярного месенджера Telegram, нещодавно здивував громадськість несподіваною новиною. Виявилося, що він є біологічним батьком більше 100 дітей, пише WomanEL. Про цей незвичайний аспект свого життя він розповів у своєму дописі в Telegram, розкривши історію донорства сперми, яка почалася 15 років тому.

Історія бере свій початок з несподіваного прохання, яке Дуров отримав від близького друга. “П’ятнадцять років тому друг звернувся до мене з проханням допомогти йому та його дружині, які не могли мати дітей через проблему з фертильністю,” — згадує Дуров. Спочатку він сприйняв це як жарт, але незабаром зрозумів, що прохання було цілком серйозним.

Цей крок виявився початком нової сторінки у житті Дурова. Під впливом керівника клініки, який підкреслив важливість донорства сперми через дефіцит “якісного донорського матеріалу”, він вирішив стати донором. “Це мій громадянський обов’язок — анонімно допомагати іншим парам”, — поділився Дуров у своєму дописі.

Завдяки його донорству, понад сотня пар у 12 країнах світу змогли завести дітей. Незважаючи на те, що Дуров вже багато років не є активним донором, його заморожена сперма досі зберігається в одній з клінік ЕКО і використовується для анонімного запліднення.

Нині Дуров планує зробити свої дані ДНК загальнодоступними, щоб його біологічні діти могли знайти один одного. Він не приховує, що такий крок може мати ризики, але додає: “Я не шкодую, що був донором. Нестача здорової сперми стала серйозною глобальною проблемою, і я гордий, що вніс свій вклад у її вирішення.”

Павло Дуров також прагне змінити ставлення суспільства до донорства сперми, закликаючи більше здорових чоловіків долучатися до цього процесу. “Я хочу допомогти зняти стигму з донорства сперми та заохотити більше чоловіків до участі, щоб сім’ї, які мають труднощі із зачаттям, отримали більше можливостей. Порушуйте конвенції — переосмислюйте норми!” — підсумував він.

Нагадаємо, що раніше Дуров писав про Hamster Kombat.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.