Літній настрій у кожній ложці: 3 прохолодні десерти з морозивом

Десерти з морозивом завжди стають головною зіркою будь-якого свята або зустрічі.

Десерти з морозивом завжди стають головною зіркою будь-якого свята або зустрічі. Вони поєднують в собі освіжаючий смак морозива з безмежною креативністю у варіантах доповнень та соусах. Ось три цікавих рецепти десерти, що стануть чудовим порятунком від спеки та подарують яскраві смакові враження. Адже обов’язковим компонентом кожного буде улюблене морозиво.

Морозиво з манго та лимонною м’ятою

Інгредієнти:

Рецепт приготування:

  1. Наріжте манго кубиком.
  2. У блендері збийте шматочки манго разом із ванільним морозивом.
    Порада: якщо ви полюбляєте більш солодкий смак, ванільне морозиво можна замінити
    на морозиво «Banket» полуниця-манго від ТМ «Ласунка».
  3. Далі додайте сік та цедру лимона, м’яту, мед й збийте у блендері до однорідності.
  4. Подаємо порціями, прикрашаючи лимонною цедрою та свіжою м’ятою. Смачного!

Кремова панна-кота з ванільним морозивом та черешнею

Інгредієнти:

  • 500 мл вершків (35% жирності)
  • 200 мл молока
  • 100 г цукру
  • 200 г ванільного морозива ТМ «Ласунка»
  • 200 г черешні
  • 50 мл лимонаду (за смаком)
  • м’ята для прикрашання

Рецепт приготування:

  1. У великій мисці збийте вершки до утворення м’яких піків.
  2. Додайте молоко та цукор до вершків і знову збийте до однорідності.
  3. Додайте морозиво до суміші та перемішуйте до отримання однорідної текстури.
  4. Розподіліть половину отриманої суміші в порційні склянки.
  5. Додайте черешню рівномірно між порціями панна-коти.
  6. Додайте решту суміші панна-коти до склянок.
  7. Зверху додайте лимонад та прикрасьте м’ятою.

Шоколадний фондан з ванільним морозивом

Інгредієнти:

  • 100 г темного шоколаду
  • 1/2 склянки вершків (33-35% жирності)
  • 1/4 склянки цукру
  • 2 яйця
  • 2 ст. л. борошна
  • ванільне морозиво ТМ «Ласунка»

Рецепт приготування:

  1. Розігрійте духовку до 180°C.
  2. Розтопіть шоколад разом з вершками на водяній бані.
  3. У іншій мисці збийте яйця з цукром, додайте розтоплений шоколад та борошно.
  4. Розподіліть тісто у форми, покладіть у середину кожної шматочок морозива.
  5. Випікайте 10-12 хвилин.
  6. Подаємо негайно, щоб насолодитися розпливчастою начинкою.

Ці рецепти пропонують незабутні смакові подорожі, які можуть здивувати та зачарувати кожного. Дозвольте своїй кулінарній фантазії проявити себе, і ви будете насолоджуватися кожним шматочком цих неймовірних десертів.

Раніше ми ділилися рецептом вишуканого літнього супу, який може припасти вам до смаку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *