Елтон Джон продає свій одяг на eBay

На підтримку Фонду боротьби зі СНІДом Елтона Джона.

Елтон Джон, відомий не лише своєю музикою, але й унікальним стилем, вирішив порадувати своїх шанувальників можливістю придбати частинку його гардеробу, пише MigNews. Легендарний музикант продає сотні предметів зі своєї особистої колекції на платформі eBay, а всі отримані кошти підуть на підтримку його благодійного фонду, Elton John AIDS Foundation.

Екстравагантний гардероб на продаж

Під назвою “Rocket Man Resale” на аукціоні представлені одяг, взуття, аксесуари та інші предмети. Серед пропозицій можна знайти розкішні речі від Gucci, Versace та індивідуально виготовлені лофери Prada. Також доступні більш доступні предмети, такі як бейсболки та історичні концертні футболки.

«Гардероб Елтона Джона створювався десятиліттями – мати те, що він носив, означає володіти твором музики та історії моди»

Аукціон розпочався у четвер і триватиме десять днів, спеціально приурочений до Місяця гордості. Всі отримані кошти будуть спрямовані на підтримку Elton John AIDS Foundation, яка була заснована у 1992 році з метою боротьби з епідемією СНІДу до 2030 року.

Аукціон на eBay пропонує не лише можливість придбати унікальні речі, але й підтримати важливу благодійну ініціативу. Ціни стартують з 26,60 доларів, що символічно пов’язано з адресою колишнього дому Елтона в Атланті. Окрім аукціонних лотів, деякі предмети доступні для негайного придбання за фіксовану ціну.

Елтон Джон зазначив у прес-релізі, що продаж речей зі свого гардеробу завжди був для нього особливим моментом. Він сподівається, що ці предмети принесуть радість новим власникам, так само як і йому. Музикант підкреслив важливість цієї ініціативи, адже кожен долар з продажу допоможе підтримати роботу фонду у боротьбі зі стигматизацією ЛГБТК+ спільноти.

Участь інших знаменитостей

До акції долучилися й інші відомі особистості, зокрема чоловік Елтона Джона, Девід Ферніш, дизайнерка Донателла Версаче та співачка Брінді Карлайл. Вони також виставили на продаж деякі свої речі на підтримку благодійного фонду.

Також вас може зацікавити, що подивитися в Греції кожному, хто приїжджає у 2024 році.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.