Зеленський сказав, скільки РФ втратила осіб у війні

Лідер України оголосив, які втрати у війська Росії через війну

Президент України Володимир Зеленський озвучив шокуючі дані про втрати Російської Федерації, заявивши, що кількість загиблих та поранених з боку російської армії вже досягла близько 650 тисяч осіб.

Про це повідомляє MigNews із посиланням на інтерв’ю Зеленського виданню Times of India.

Зеленський підкреслив, що Індія зараз найбільш близька до того, щоб стати країною, де можуть розпочатися переговори з РФ. На його думку, вплив прем’єр-міністра Нарендри Моді здатен змінити динаміку мирного процесу, що підвищує шанси на досягнення конструктивних домовленостей.

«Нейтральність у конфлікті — це ілюзія. Спроба залишатися осторонь насправді означає мовчазну підтримку агресора», — заявив Зеленський.

Він наголосив, що між країною-агресором та жертвою неможливо встановити баланс чи “серединний шлях”.

Президент Зеленський також згадав про провал саміту БРІКС, який мав відбутися у російській Казані. Відсутність президента Бразилії Лули да Сілви стала ключовим чинником, який зірвав можливість досягнення стратегічних домовленостей між членами блоку.

Це ще більше підкреслює ізоляцію РФ на міжнародній арені та неспроможність Кремля організувати дипломатичні платформи, що могли б покращити його геополітичне становище.

Президент Зеленський у своєму зверненні наголосив, що Україна виступає проти будь-яких сценаріїв замороження конфлікту.

«Ми не допустимо перетворення війни на затяжне протистояння без вирішення корінних проблем. Світ потребує миру, а не нової, Третьої світової війни», — зазначив він.

Зеленський висловив надію, що країни-посередники, серед яких і Індія, допоможуть знайти шляхи до врегулювання конфлікту та уникнення ескалації.

Окрім того, Зеленський готує ще один план для завершення війни в Україні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.