Зеленьска зізналась, як війна змінила її стосунки з чоловіком

Зеленська у інтерв'ю зізналася, з якими труднощами зіткнувся її шлюб

У часи, коли більшість сімей намагаються впоратися з руйнівними наслідками війни, перша леді України, Олена Зеленська, відверто поділилася історією про те, як повномасштабне вторгнення Росії вплинуло на її шлюб із президентом Володимиром Зеленським.

Про це розповідає MigNews із посиланням на інтерв’ю Зеленської прес-службі Daily Mail.

Відзначається, що з перших днів війни, коли хаос і невизначеність охопили всю країну, подружжя Зеленських майже не бачилося. Військові обов’язки президента й інтенсивна робота першої леді на міжнародній арені вимагали постійної відсутності одного з подружжя вдома. Однак, згодом їхні зустрічі почастішали, і кожна з них стала справжньою радістю та віддушиною для обох.

“Це не норма — жити в країні, де триває війна. Проте, саме ці складні умови дозволили їм із чоловіком ще більше зблизитися. Ми ніколи не втомлюємося одне від одного. І це нас тільки зміцнює», – сказала вона.

Шлюб Олени та Володимира Зеленських ґрунтується на двох непохитних стовпах: любові та повазі. Перша леді із гордістю розповідає, що рішення її чоловіка залишитися в країні та стати на чолі опору проти агресора лише підтвердило правильність її вибору.

“Я знала, що вийшла заміж за правильну людину, коли він обрав боротися, а не ховатися,” — зізнається вона.

У ці важкі часи, коли війна торкається кожного аспекту життя, Олена Зеленська підкреслює, що взаємна повага стає ще важливішою. Її шлюб став прикладом того, як навіть у найтемніші моменти можна знайти світло, якщо поруч є людина, яку не тільки любиш, але й глибоко поважаєш.

Втім, з’явилося тривожне повідомлення про те, що українців чекатиме найскладніша зима з періоду Другої світової.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.