Трамп влаштувався кухарем у McDonald’s. ВІДЕО

Трам попрацював на станції для приготування смажених страв і проводить прес-конференцію в Пенсільванському McDonald's.

Дональд Трамп влаштував передвиборний трюк у ресторані McDonald’s. Він у неділю відвідав фритюрницю в ресторані у Пенсільванії, а потім влаштував імпровізовану прес-конференцію, відповідаючи на запитання через вікно автомобіля, пише MigNews з посиланням на джерело CNN.

Поки репортери та помічники спостерігали, один із співробітників показав Трампу, як замочувати кошики з картоплею фрі в олії, солити картоплю фрі та складати її в коробки за допомогою черпака. Трамп, відомий шанувальник фаст-фуду і відомий гермофоб, висловив подив, що йому не довелося торкатися картоплі фрі руками.

Трамп сказав з усмішкою, відкладаючи піджак і одягаючи фартух поверх сорочки та краватки:

Насправді це вимагає великого досвіду, щоб зробити це правильно і швидко.

Великий натовп вишикувався на вулиці біля ресторану в Фістервіль-Тревоз, який є частиною округу Бакс, основного виборчого району на північ від Філадельфії. Сам ресторан був закритий для відвідування через візит Трампа.

Це тривало близько 15 хвилин, після чого він пожартував, що тепер працює на 15 хвилин більше, ніж Камала, маючи на увазі свою конкурентку на пост віцепрезидента Гарріс.

Варто зазначити, що протягом останніх кількох тижнів Трамп критикував рекламу кандидатки від демократів, в якій йшлося про те, що вона працювала у «McDonald’s» під час навчання в Гарвардському університеті. Трамп та його команда стверджують, що Гарріс насправді не мала досвіду роботи в цій мережі, оскільки це не зазначено в її біографії.

Дізнайтесь, хто з кандидатів у президенти лідирує за результатами нового опитування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.