Site icon Медіа Інформаційний Гід

Байден захворів на COVID. Як це вплине на його шанси перемогти на виборах?

Байден захворів на COVID. Як це вплине на його шанси перемогти на виборах?

Байден захворів на COVID. Як це вплине на його шанси перемогти на виборах? Джерело: 24 Канал

Джо Байден отримав позитивний результат тесту на COVID-19 і зараз перебуває на самоізоляції в Делавері, пише MigNews з посиланням на джерело Firstpost.com. Тепер його боротьба за Білий дім під загрозою. Захворювання не тільки виводить його з передвиборчої кампанії, але й повертає його здоров’я в центр уваги.

Байден захворів на COVID у середу під час кампанії в Лас-Вегасі, йдеться в заяві Білого дому. Лікар Кевін О’Коннор каже, що він скаржився на нежить, кашель і загальне нездужання.

Ця новина з’явилася в той момент, коли багато демократів підняли питання про те, чи 81-річний Байден ще має все необхідне, щоб балотуватися на другий термін.

Джо вже отримав дозу противірусного препарату  Паксловід. Примітно, що це боротьба Байдена з вірусом не перша. Він вперше захворів на COVID 21 липня 2022 року та мав легкі симптоми.

Як це вплине на його шанси перемогти на виборах?

Діагноз COVID-19 у Байдена на даний момент, завдасть йому шкоди, оскільки це виведе його з передвиборної кампанії. Він був готовий виступити перед профспілкою, що представляє латиноамериканських робітників — величезну базу виборців для демократів, — але зараз скасував цей захід.

Хоча промова на конференції була не передвиборчою подією, а подією в Білому домі, очікувалося, що президент використає її як можливість зміцнити підтримку латиноамериканців.

Позитивний тест на COVID у Джо також знову привертає увагу до його здоров’я. Його численні словесні промахи, а також поразка під час дебатів поставили багатьох під сумнів, чи здатний він у свої роки впоратися з тиском передвиборчої кампанії, а також зі своїм психічним станом.

Вийти з мобільної версії сайту