Арестович прогнозує подальше зменшення територій і населення України: вказує на основну причину

Колишній радник президента пророкує подальші територіальні втрати і масовий виїзд населення України.

Олексій Арестович, колишній радник Офісу президента України, що наразі проживає закордоном, висловив думку про те, що Україна може зіткнутися зі зменшенням своїх територій та чисельності населення, повідомляє M.I.G. з посиланням на ТСН. Він пояснює це домінуванням “ліволіберальної націоналістичної моделі” у країні, яку він вважає шкідливою для державності.

Арестович, не стримуючи критику сучасного керівництва України, аргументує, що нинішнє управління країною зорієнтоване на “токсичну меншість”. Він прогнозує, що це призведе до подальших територіальних втрат або до масового виїзду населення.

Колишній радник також зробив провокаційне порівняння між чисельністю населення УРСР, яке становило 52 мільйони людей, і сучасною кількістю українців, що проживають на територіях під контролем української влади.

“Ліволіберальна націоналістична модель є прямою загрозою для існування України. Вона буде продовжувати знищувати країну, поки не буде відкинута”, – стверджує Арестович. Він припускає, що в майбутньому Україна може скоротитися до кількох областей, які будуть управлятися залишками націоналістичних сил, що, на його думку, призведе до критичного зниження якості життя та зменшення чисельності населення.

Арестович також нагадав про свої попередні заяви, де він критикував президента Зеленського за небажання завершувати війну, що, на його думку, мотивовано побоюванням проведення виборів.

Нещодавно Путін назвав число втрат російської армії чим здивував усіх.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *