РФ завдала масованого ракетного удару по Києву: наслідки атаки

Вночі вдалося знищити 22 ракети та 20 безпілотників.

Зранку ворог обстріляв Україну ракетами, а основний удар припав на Київ, пише MigNews.

Командування Повітряних сил ЗСУ повідомило, що загалом рф завдала ударів по Київській, Сумській та Харківській областях, використавши 35 ракет (16 балістичних ракет «Іскандер-М»/KN-23, 14 крилатих ракет Х-101, чотири зенітних керованих ракети С-300/С-400 та одну ракету невстановленого типу) та 23 безпілотники типу «Шахед-131/136». Сили ППО збили дев’ять балістичних ракет «Іскандер-М»/KN-23, 13 крилатих ракет Х-101 та 20 ударних дронів. Одна крилата ракета Х-101 та три безпілотники не досягли своїх цілей і були локаційно втрачені, додали українські військові.

Момент удару по Києву:

У Києві екстрені служби були направлені практично у всі райони.

У Святошинському районі сталося загоряння чотирьох автомобілів; наразі пожежу ліквідовано. Також зафіксовано падіння уламків у нежитлову будівлю, де сталося загоряння, пошкодження приміщення станції метрополітену, та вибиті вікна в школі. Пожежу ліквідовано.

У Голосіївському районі уламки впали на нежитлове приміщення, що спричинило часткову руйнацію. Пожежу ліквідовано. Також уламки однієї з ракет впали на територію вишу. Частина ракети здетонувала, пошкодивши котельню, складське приміщення та спортзал ліцею. Завали розбирають екскаватором.

Наслідки в Голосіївському районі:

У Шевченківському районі уламки впали на нежитлове приміщення, пожежу ліквідовано. Також повибивало вікна в школі.

У Подільському, Деснянському, Оболонському, Дніпровському та Солом’янському районах зафіксовано падіння уламків без серйозних наслідків.

На даний момент відомо про трьох постраждалих внаслідок ранкової ракетної атаки на столицю. Одній особі надали медичну допомогу на місці. Дві людини госпіталізовані до медичних закладів столиці.

Зазначимо, що це вже п’ята атака на столицю за останній тиждень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.