Site icon Медіа Інформаційний Гід

Ресубліканець Грем попередив, що війна в Україні може закінчитися вже у 2025 році

Республіканець Ліндсі Грем про кінець війни

Ресубліканець Грем попередив, що війна в Україні може закінчитися вже у 2025 році

Сенатор-республіканець Ліндсі Грем вкотре звертається до адміністрації президента США з закликом надати Україні можливість застосовувати далекобійну зброю проти військових об’єктів на території Росії.

Про це розповідає MigNews із посиланням на Politexpert.net

Грем підкреслює важливість так званого “плану перемоги” Володимира Зеленського, який передбачає не лише оборону, але й наступальні дії. За словами сенатора, Київ може примусити Володимира Путіна до переговорів тільки за умови, якщо удари по території РФ стануть значно інтенсивнішими.

“Зеленський неодноразово звертався до Білого дому із проханням дозволити застосування далекобійної зброї”, — зазначив Грем.

Сенатор вірить, що стратегічні удари по військових складах та авіабазах на території Росії здатні переламати хід війни. Путіну доведеться переглянути свою тактику і сісти за стіл переговорів, якщо військовий потенціал Росії буде зруйновано.

У той же час, Грем висловлює стурбованість тим, що зволікання з боку адміністрації Байдена дає Росії можливість нарощувати виробництво зброї, що, в кінцевому підсумку, працюватиме на користь Кремля.

Грем також окреслює свою позицію щодо майбутнього президента США, який, на його думку, має не лише підтримати Україну в цьому питанні, але й надати всі необхідні ресурси для перемоги. На думку сенатора, якщо Київ отримає “зелене світло”, то до 2025 року війна може завершитися перемогою України.

Водночас Грем закликає не піддаватися ядерним загрозам Путіна, які стають звичною відповіддю на нові пакети військової допомоги для України. Він стверджує, що Захід має рішуче відкинути ядерний шантаж і продовжувати підтримувати Україну у знищенні військової інфраструктури Росії.

“Стримування Києва — це шлях до поразки”, — резюмував Грем, вкотре наголошуючи на важливості рішучих дій.

Між іншим, в The Economist теж попередили, що у 2025 році Зеленський може анонсувати початок виборів на пост президента.

Вийти з мобільної версії сайту