Рятувальні операції в «Охматдиті» завершені, у Шевченківському районі ще тривають

У Києві внаслідок російських ударів загинуло 29 осіб, включаючи чотирьох дітей.

Як повідомляє “M.I.G., на території лікарні «Охматдит» завершено аварійно-рятувальні операції після російської атаки, повідомляє Державна служба України з надзвичайних ситуацій (ДСНС). Внаслідок обстрілу загинуло двоє людей. Медичну допомогу отримали 32 особи, серед яких було госпіталізовано вісім дітей з травмами.

За останніми даними, у Києві через російські удари загинуло 29 людей, серед яких чотири дитини. Постраждало 117 людей, з них десять дітей. Міський голова Віталій Кличко повідомив, що з-під уламків будинку у Шевченківському районі дістали тіла ще двох жінок. Загалом, у цьому будинку загинуло десять мешканців. Пошуково-рятувальна операція триває.

Охматдит після атаки

Найбільша багатопрофільна дитяча лікарня в Україні.

Охматдит, одна з головних дитячих лікарень України, зазнала значних пошкоджень внаслідок російської атаки. Незважаючи на це, лікарі та медичний персонал продовжують працювати, надаючи необхідну допомогу постраждалим. Зусилля медиків спрямовані на стабілізацію стану пацієнтів і підготовку до подальшого лікування.

Наслідки російської атаки

Рятувальні операції у Шевченківському районі

У Шевченківському районі Києва тривають пошуково-рятувальні роботи. З-під завалів вже дістали тіла десяти загиблих. Всього на цій локації виявлено 11 загиблих осіб, з них 4 дитини, 25 людей постраждало Рятувальники продовжують працювати, шукаючи можливих постраждалих та надаючи необхідну допомогу тим, хто залишився без даху над головою.

Фото: Борис Корпусенко Джерело: «Вечірній Київ»

Ситуація в Києві залишається складною, і робота з ліквідації наслідків обстрілів триває.

Як було повідомлено раніше Україна підписала безпекову угоду з Польщею: про що домовились Зеленський і Туск у Варшаві.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.