В одній з областей України посилюватимуть мобілізацію

Мобілізаційний процес у державі думають посилити в одному регіоні України

Голова Чернігівської обласної військової адміністрації В’ячеслав Чаус анонсував посилення мобілізаційних заходів у регіоні.

Про це повідомляє MigNews із посиланням на PolitExpert.net

Відзначається, що вищезазначене рішення було озвучено під час його брифінгу, на якому очільник області висловив невдоволення нинішнім рівнем мобілізації та окреслив нові завдання для підвищення готовності регіону до продовження війни.

Чаус наголосив, що мобілізаційні заходи триватимуть до повної перемоги України. Головними завданнями цього етапу є забезпечення підкріплення для бойових підрозділів та створення резервів, здатних підтримати фронт і оперативно реагувати на виклики, спричинені тривалою війною.

«Ми повинні дати відпочинок нашим підрозділам, які тривалий час знаходяться на передовій у найгарячіших точках бойових дій», — зазначив В’ячеслав Чаус.

Посилення мобілізаційних процесів також спрямоване на демонстрацію військової спроможності України. За словами посадовця, готовність країни до боротьби та здатність поповнювати ряди захисників — це потужний сигнал для ворога.

«Ми повинні показати, що наша армія здатна і буде давати відсіч», — підкреслив очільник ОВА.

У рамках розширеного засідання президії Конгресу місцевих і регіональних влад за участі президента Володимира Зеленського, Чаус звернув увагу на особливі виклики, з якими стикається Чернігівщина.

Обстріли та атаки дронів-«шахедів» суттєво впливають на безпекову ситуацію в регіоні. Постійні ракетні удари та атаки з повітря створюють додатковий тиск на місцеву інфраструктуру та обороноздатність області.

На цьому фоні вже стало відомо, що Зеленський готує новий план перемоги для України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.