Стан казахського журналіста Айдоса Садикова: дружина закликає до молитви

Журналіста-опозиціонера з Казахстану Айдоса Садикова прооперували

Журналіста-опозиціонера з Казахстану Айдоса Садикова прооперували, і зараз він перебуває в реанімації в тяжкому стані, пише сайт «M.I.G.». Про це повідомила його дружина Наталія у своєму Facebook.

У Києві стріляли у відомого журналіста-опозиціонера з Казахстану Айдоса Садикова. Кілер цілився в голову, використовуючи глушник. Дружина Айдоса, Наталія, поділилася інформацією про стан свого чоловіка після нападу.

Наталія розповіла, що Айдоса прооперували, і наразі він перебуває у реанімації в тяжкому стані. Вона закликає всіх молитися за його виживання.

“У Айдоса стріляли в центрі Києва, зухвало і цинічно, серед білого дня, на очах у свідків. Це сталося, коли Айдос за кермом заїжджав у двір нашого будинку. Я була поруч на пасажирському сидінні. Зараз Айдоса прооперували, і він у реанімації в тяжкому стані. Моліться, будь ласка, щоб він вижив. Мій коханий чоловік – чесний, справедливий і принциповий, завжди захищав інтереси казахів. Я впевнена, що замовник цього замаху – президент Казахстану Токаєв”, – написала Наталія.

За процесуального керівництва Київської міської прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом замаху на умисне вбивство журналіста, громадянина Казахстану Айдоса Садикова. Прокуратура зазначила, що потерпілий разом з дружиною, теж журналісткою, живуть в Україні з 2014 року та мають статус біженців.

Родина Садикових виховує трьох неповнолітніх дітей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.