Росіяни нанесли ракетний удар по дитячому садочку у Запоріжжі: кількість постраждалих

Сьогодні, 21 жовтня, місто Запоріжжя знову стало мішенню для російських агресорів. Це вже не перший ракетний удар по житлових районах, але кожен з них залишає глибокі рани в серцях людей і несе численні наслідки для інфраструктури, пише MigNews.

Російські війська завдали чергового ракетного удару по житловому сектору, що призвело до значних руйнувань і численних постраждалих. Внаслідок атаки частково зруйнувалася двоповерхова будівля дитячого садочка. Вибухова хвиля та уламки пошкодили легкові автомобілі, що знаходилися поруч, а також спричинили загоряння у двох металевих гаражах.

Згідно з повідомленням голови Запорізької обласної військової адміністрації Івана Федорова, кількість постраждалих зросла до 14 осіб. Рятувальники успішно деблокували трьох людей з-під завалів. Окрім дитячого садочка, частково зруйновано адмінбудівлю, пошкоджено дві гаражі, господарчу споруду та 26 автомобілів.

Пошукові та аварійно-рятувальні роботи тривають, і, за словами рятувальників, під завалами можуть залишатися ще люди. Потерпілих оперативно госпіталізували, а на місці працюють профільні та екстрені служби міста. До ліквідації наслідків обстрілу залучено 42 рятувальники та 10 одиниць техніки.

Раніше стало відомо, що РФ може почати новий контрнаступ на Запорізькому напрямку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.